Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu
Pošaljite poruku firmi Komar szr - proizvodnja somuna :
Komar szr - proizvodnja somuna
Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Komar szr - proizvodnja somuna Novi Sad

Adresa:
Angela Vlatkovića 14,
21000 Novi Sad
Telefoni:
063 120...Klik za prikaz celog broja
063 517 999Klik za prikaz celog broja

Proizvodnja somuna za pekare, roštiljnice, restorane i mini markete usluga je koju obavlja szr Komar. Sarajevski somun bez aditiva.
Kliknite za veću sliku - Pekara Komar
Pekara Komar
Kliknite za veću sliku - Proizvodnja somuna
Proizvodnja somuna
Kliknite za veću sliku - Sarajevski somun
Sarajevski somun
Kliknite za veću sliku - Somuni - proizvodnja
Somuni - proizvodnja
Kliknite za veću sliku - Somuni za pljeskavice
Somuni za pljeskavice
Kliknite za veću sliku - Somuni za ćevape
Somuni za ćevape
Kliknite za veću sliku - Somuni za roštilj
Somuni za roštilj
Kliknite za veću sliku - Prodaja somuna
Prodaja somuna

Mirisni, sveži, spolja krckavi, a iznutra meki i vazdušasti - somuni su prava poslastica gurmanima! Ovaj ukusni okrugli hleb savršeno ide uz mesne obroke, ali i uz mlečne proizvode, kao što su sir i kajmak. Kada ih naprave majstori vični svom zanatu, po starim, izvornim recepturama, somun daje poseban šmek glavnom jelu.

Somun je vrsta hleba koji se vekovima priprema na teritoriji Srbije, a najverovatnije je da je nasleđen od Turaka. Nadasve je poznat sarajevski somun, za kojeg je karakteristično da se mesi od brašna, vode, soli i kvasca. Peče se kratko, na veoma viskokoj temperaturi, u posebnim pećima.


PROIZVODNJA SOMUNA U NOVOM SADU

Proizvodnja somuna za pekare, roštiljnice, restorane i mini markete usluga je koju više od 7 godina uspešno obavlja szr Komar. Oni proizvode četiri veličine somuna i dve veličine somun kifle, kao i somune za 10 upola (somuni za ćevape).

Somun koji proizvode mesi se od prirodnih sastojaka, bez dodataka veštačkih aditiva. U pitanju je postan somun, te se može služiti i vegetarijancima i ljudima koji poste.


SOMUNI ZA ROŠTILJ

Somuni za pljeskavice i ćevape neizostavna su ponuda svake roštiljnice koja želi zadovoljne kupce. Mirisni i reš pečeni, pa još kada su stavljeni koji minut na rešetku roštilja da upiju miris mesnih specijaliteta, somuni su nesumnjivo omiljeni hleb svima koji vole brzu, a domaću hranu.

Restorani koji uz svoja jela serviraju somune, svakako su mesta na koje rado svraćaju ljubitelji dobrog zalogaja. Mini marketi i male pekare koje nemaju svoju proizvodnju peciva obogatiće ponudu na oko privlačnim, a nadasve ukusnim somunima iz Komara.


PRODAJA SOMUNA U NOVOM SADU

Kada je u pitanju prodaja somuna, Komar sarađuje sa preko 50 firmi. Njihovi proizvodni kapaciteti mogu da odgovore na sve zahteve i količine. Obavlja se i dostava somuna u Novom Sadu i okolini. Isporuka se vrši po dogovoru, sopstvenim vozilima. Somun koji se isporučuje je uvek svež, a pravljen je tako da svežinu čuva i do nekoliko dana.

Uz somune koje proizvodi szr Komar, zadovoljstvo ljudi koji kupuju u Vašoj pekari, prodavnici, roštiljnici ili posećuju Vaš restoran biće zagarantovano, a sve su šanse da ćete steći i nove mušterije. Jer, dobar glas se daleko čuje, a neodoljivi miris somuna daleko oseti.

Broj otvorenih strana ovog meseca: 107
Ukupno: 5940
Security Image
© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas