Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Femina - ginekološka ordinacija

Ginekološka ordinacija, praćenje trudnoće, onkologija, kalposkopija, Papa test, ekspertni ultrazvuk, ispitivanje i lečenje ženskog i muškog steriliteta. Više o firmi Femina - ginekološka ordinacija

Dečija igraonica i rođendaonica Mikijeva radionica

Novi Sad je dobio lepo, prostrano i besprekorno čisto mesto za najmlađe, u centru, gde se na 222 m2 prostire dečija igraonica i rođendaonica Mikijeva radionica. Više o firmi Dečija igraonica i rođendaonica Mikijeva radionica

Ordinacija opšte medicine Porodični lekar Slavica

Ordinacija opšte medicine. Kompletan pregled, kontrola pritiska, provera šećera, ispiranje uha, injekciona terapija, opšti pregled sa laboratorijom za odrasle. Više o firmi Ordinacija opšte medicine Porodični lekar Slavica

Za porodicu

Kolica, autosedišta i prenosivi kreveci za bebe

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Funkcionalnost, udobnost, sigurnost i praktičnost svakako su najvažnije stavke, prema kojima se bira oprema za bebe. Bilo da su u pitanju bebi kolica, autosedišta za decu ili nosiljke za bebe, adekvatnim odabirom možete sebi olakšati prenošenje odlazak sa Vašom bebom na bilo koje mesto. Najnoviji modeli poznatih proizvođača kolica za bebe vrlo su zgodni jer imaju više funkcija.

Kolica i autosedišta za bebe, VirtualniGrad


Dečija kolica i autosedišta

Kada kupujete dečija kolica, Vi želite da ona budu kvalitetna i sigurna, kako bi Vaš mališan bio bezbedan u svakoj vožnji. Pored toga, tražite da budu praktična i Vama. Estetska funkcija obično je na trećem mestu, ali nije zanemarljiva.

Najsigurniji izbor su dobro poznati domaći i svetski proizvođači. Pri kreiranju kolica, oni vode računa o svakom detalju, da bi zadovoljili kriterijume kupaca širom planete. Baš zbog toga, prodavnica opreme i odeće za bebe Radosnica u svom asortimanu ima kolica sledećih proizvođača:

 • Lazzaro
   
 • Bertoni
   
 • Bertone
   
 • Maxi Cosi
   
 • Chipolino
   
 • Pegolino

Trenutno najpopularniji model kolica za bebe sadrži i car seat, pa ujedno predstavlja i kolica i autosedište za bebu. Ovaj model postoji kod svih nabrojanih proizvođača, a razlikuje se samo u dezenima. Ova 2 u 1 varijanta bebi kolica izuzetno je funkcionalna. Ukoliko ipak želite klasična autosedišta za bebe, Radosnica nudi zaista veliki izbor istih.

Prenosici kreveci za bebe, VirtualniGrad


Prenosivi kreveci

U poslednje vreme, izuzetno su traženi i prenosivi kreveci za bebe, koji takođe imaju funkciju 2 u 1. S jedne strane, to je krevetac za bebe, koji sadrži putnu torbu i lako je sklopiv, pa služi i kao nosiljka za bebu. Prenosivi krevetac pojednostaviće Vam svaki odlazak u posetu sa Vašom bebom, a o putovanjima da ne pričamo.

Izaberite da dragoceno vreme provedeno sa Vašom bebom bude lako i prelepo, bez suviše napora. Nabavite funkcionalnu opremu, i posvetite se maženju i paženju svog mezimca. Potražite kolica, autosedišta i prenosivi krevetac za bebe u prodavnici Radosnica.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas