Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu
Pošaljite poruku firmi Knjigovodstvena agencija Agronova doo:
Knjigovodstvena agencija Agronova doo
Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Knjigovodstvena agencija Agronova doo Novi Sad

Adresa:
Stevana Čalenića 4,
21000 Novi Sad
Telefoni:
063 52...Klik za prikaz celog broja
021 63...Klik za prikaz celog broja

Knjigovodstvena agencija, knjigovodstvene usluge, programi za knjigovodstvo, poslovni softver, sve vrste obračuna i dodatne usluge u vezi knjigovodstva.
Kliknite za veću sliku - Knjigovodstvena agencija Agronova
Knjigovodstvena agencija Agronova
Kliknite za veću sliku - Program za knjigovodstvo
Program za knjigovodstvo
Kliknite za veću sliku - Usluge knjigovodstva
Usluge knjigovodstva
Kliknite za veću sliku - Poslovni softver
Poslovni softver

Prvobitno, preduzeće je registrovano 2000 godine kao preduzeće za proizvodnju i trgovinu Agronova doo, gde su postepeno uvedene knjigovodstvene usluge i prodaja softvera. Vremenom se preduzeće specijalizovalo za firme koje imaju složenije poslovanje i poslovanje većeg obima. Obzirom na potrebe ovakvih klijenata, stručni tim iz oblasti IT razvio je program za knjigovodstvo koji omogućava lako dokumentovanje i praćenje poslovanja, kako za korisnike, tako i za knjigovođe.

Dodatni razlog zašto je Agronova odlučila da modernizuje usluge knjigovodstva jeste i neophodnost brzine i kvaliteta u rešavanju problema. Posebno kada se na privrednike stavlja ogroman pritisak da na vreme i tačno izveštavaju o svom poslovanju, pa je potrebno da knjigovodstvena agencija isprati sve to u celosti.

Kvalitetna softverska rešenja su ono bez čega je savremeno poslovanje praktično nemoguće. Znajući sve ovo, knjigovodstvena agencija Agronova, uskladilaje svoje poslovanje, kako bi, svojim uslugama, pomogla privrednicima da se u potpunosti posvete svojoj osnovnoj delatnosti i uvećanju sopstvenih prihoda.

KNJIGOVODSTVENE USLUGE

Dokumentovanje promena u poslovanju je obaveza svakog preduzetnika, a knjigovodstvene usluge obuhvataju praćenje i knjiženje tih promena. Pored niza poslovnih obaveza, privrednicima malo ostaje vremena i prostora za bavljenje knjigovodstvenim i računovodstvenim pitanjima. Taj veliki posao, koji je u suštini i najodgovorniji segment poslovanja, potrebno je prepustiti stručnim licima da profesionalno obave.

Knjigovodstvena agencija Agronova izlazi Vam u susret na nekoliko načina u zavisnosti od toga, koliko želite da usavršite svoje poslovanje, koliko vremena imate na raspolaganju, čime se bavite i kakvi su Vam poslovni planovi. Nakon razgovora sa timom stručnjaka, koji vladaju materijom knjigovodstva i analize Vaše delatnosti, vrlo brzo biće Vam ponuđeni mogući poslovni odnosi.

Pored redovnih knjigovodstvenih usluga, Agronova je spremna da Vam ponudi jednostavnu, savršenu, produktivnu i profesionalnu saradnju, odabirom određenog poslovnog softvera. U ponudi su knjigovodstvene usluge propraćene odgovarajućim softverom, koji je idealno rešenje za vlasnike preduzeća trgovinskih delatnosti, kao i niza drugih, gde je sveobuhvatna kontrola na jednom mestu, uz minimalna ulaganja. Na jednostavan način, nakon kratke obuke i 24 časovne podrške, koju Vam Agronova pruža putem interneta, imaćete uvid u poslovanje za koje niste ni mislili da je moguće. Korišćenjem programa za knjigovodstvo, vođenje knjiga u Agronovi će Vas preporoditi. Budite deo organizovanog društva, na Vama je samo da obezbedite tehničke preduslove, sve ostalo je u rukama stručnjaka iz Agronove. Usluge knjigovodstva su nezaobilazni deo poslovanja, s toga odaberite kvalitet.

Knjigovođe iz knjigovodstvene agencije Agronova,  vrše sve vrste obračuna i dodatne usluge:

  • izrada godišnjeg računa, periodičnog po Vašem zahtevu ili zahtevu institucije koja zatraži, a ima pravo na to
  • presek stanja poslovanja
  • obračun zarada i naknada radnika, osnivača i drugih lica
  • izrada M4 obrazaca za evidentiranje radnog staža u Službi PIO
  • izrada PPP obrasca
  • konsultacije iz oblasti knjigovodstva i, po potrebi, rešavanje jednostavnijih pravnih pitanja u saradnji sa stručnjacima iz te oblasti
  • zastupanje pred inspekcijskim organima
  • komunikacija putem fiksnog i mobilnog telefona, mailom, SMS-om, faxom
  • knjiženje dokumentacije dobijene i elektronskim putem


Ono što je prednost agencije Agronova, a od veoma velikog značaja za Vas i Vaše preduzeće, je slika poslovanja i privređivanja. U bilo kom momentu, kada poželite, imaćete sliku svog preduzeća. Znaćete gde ste stali, gde ste zastali a gde treba da zakoračite i to u pravo vreme, a ne na kraju godine kada je uglavnom već kasno. Kontrolišite Vaš promet robe, izrađujte na vrlo jednostavan način kalkulacije, izlazne račune, KEPU knjigu, vršite analizu kartica kupaca i dobavljača i još mnogo toga, u saradnji sa agencijom za knjigovodrstvo Agronova i uz pomoć programa iz njihovog asortimana.

Dodatne informacije pružiće Vam Knjigovodstvena agencija Agronova, a više o softverskim rešenjima, saznajte na stranici Programi za knjigovodstvo.
 

Broj otvorenih strana ovog meseca: 42
Ukupno: 14191

Security Image
© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas