Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu
Pošaljite poruku firmi Klub borilačkih sportova Vojvodina-Veletabak:
Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Klub borilačkih sportova Vojvodina-Veletabak

Adresa: Dimitrija Avramovića 15, 21000 Novi Sad
Telefon: 021 52 41 11; 063 55 46 68TRENERI

Trener Miodrag Jotić, koji je osvajao zlatne medalje na evropskim i svetskim borilištima i vodio reprezentaciju i klubove ka pobedama, organizuje treninge kontaktnih borilačkih sportova u klubu  Vojvodina-Veletabak.

Treneri Vojvodina-Veletabak -  Miodrag Jotić, Srđan Vujić, Dragan Vodogaz

Leta 1981-e godine, na seminaru borilačkih sportova na Rabu, Miodrag Jotić se upoznaje sa majstorima savatea, francuskim trenerima i borcima, i od tada počinje uspešna karijera ovog kluba. Od tada, neprekidno odlazeći na takmičenja, seminare i revije, Jotić je šireći svoje znanje, isto prenosio na mlađe uzraste i nove zaljubljenike u ovaj atraktivni sport. Baveći se tada kontaktnim borilačkim sportovima, stvarala se garnitura pionira ovih sportova u Novom Sadu i na prostoru bivše Jugoslavije.

Miodrag Jotić je prvi takmičar sa prostora bivše Jugoslavije, koji je učestvovao na međunarodnom meču u savateu u Mullhouseu.

Trener u ovom klubu je i Dragan Vodogaz, pionir savate-a i kick box-a, šampion stare Jugoslavije u nekoliko disciplina, reprezentativac i jedan od najvećih stručnjaka u našoj zemlji.

Trener Srđan Vujić, koji je svoju diplomu stekao na borilačkim sportovima, je ekspert za kondicionu pripremu, fitnes, nutricionizam i oporavak sportista. Prošao je sve takmičarske klase i bio prvak Jugoslavije i Srbije.

Treneri kluba borilačkih veština Vojvodina-Veletabak daju veliki doprinos učestvujući u radu reprezentacije Srbije.

Detaljnije informacije o klubu pružiće Vam Klub borilačkih sportova Vojvodina-Veletabak, a više o klupskim aktivnostima saznajte na stranici O klubu.
Security Image
© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas