Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Gros Inox doo - nautička oprema i prodaja čamaca

Nautička oprema za čamce, brodove, skutere i glisere. Prodaja nautičke opreme, boje za čamce, antivegetativni premazi, gumeni čamci, motori, brodovi, gliseri. Više o firmi Gros Inox doo - nautička oprema i prodaja čamaca

SBB - Srpske kablovske mreže

Kablovski sistem, kablovska televizija, brz i pouzdan kablovski internet, uvođenje kablovske televizije, Total TV, Show Room i Napredna tehnička podrška. Više o firmi SBB - Srpske kablovske mreže

Knjigovodstvena agencija Agronova doo

Knjigovodstvena agencija, knjigovodstvene usluge, programi za knjigovodstvo, poslovni softver, sve vrste obračuna i dodatne usluge u vezi knjigovodstva. Više o firmi Knjigovodstvena agencija Agronova doo

Moda

Kejt Midlton – ikona prefinjenog stila

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Za Kejt Midlton, suprugu princa Vilijama, kažu da ima nepogrešivi modni ukus, a za ikonu stila proglašena je još dok je bila obična devojka (ako to prinčeva devojka ikako može da bude). Kako je ušla u kraljevsku porodicu, njena prefinjenost se još više uobličila, te je ova mlada dama postala persona na koju se ugledaju devojke širom sveta, koje žele da izgledaju pristojno, ženstveno, a ujedno i seksi.

Modni stil Kejt Midlton


Nije neophodno da budete lepotica da bi Vas prozvali ikonom stila. Setite se samo Džeki Kenedi ili nesuđene Kejtine svekrve, lejdi Dajane. Nijedna od njih dve nije lepotom oduzimala dah, a ipak, obe su ostale zabeležene u istoriji kao dame koje su umele odlično da izgledaju.

Ipak, Kejt se našla se na listi 10 najlepših žena sveta magazina People, doduše na 10. mestu. Njena prefinjena, nenametljiva lepota uspela je da stane rame uz rame sa rasnim lepoticama, poput Bijons.

Modni stil Kejt Midlton mogao bi se opisati kao klasičan, ali obogaćen modernim detaljima. Njena odeća nije uvek potpisana poznatim dizajnerskim imenom, čak je majstor u kombinovanju markiranih stvari i onih koje nemaju ime. Inače, brendirani komadi garderobe u kojima je viđena Kejt, rasprodaju se neverovatnom brzinom. Ukoliko su preskupi, devojke se trude da nabave kopije. Odavno se nečiji stil nije ovoliko kopirao.

Kejt Midlton, modna ikona


Njenom garderobom dominiraju delikatni kompleti, stilizovani šeširi, haljine koje ističu njenu vitku liniju, ali nikad ne otkrivaju previše. Kejt obožava mornarski stil i često ćete je videti u teget nijansama, u kaputima i haljinama sa dvoredim kopčanjem. Čak i kada nije formalno obučena, u neobaveznim šetnjama, tridesetogodišnja vojvotkinja od Kembridža izgleda neodoljivo – uvek nosi odgovarajuće farmerice, majice, čizmice.

Posebno je zapažena bila u prelepoj tamno plavoj haljini, u kojoj su ona i princ objavili veridbu, na premijeri Spilbergovog filma, gde je blistala u crnoj čipkanoj haljini i, naravno, u svedenoj venčanici u kojoj je i zvanično postala britanska princeza.

Princeza Kejt Midlton, moda


Lepa princeza proglašena je i za ličnost koja najbolje nosi šešire, a dobila je i druge modne titule. Ohrabrene njenim primerom, mnoge mlade devojke uvrstile su šešire u svoj modni stil, što je do sada bilo rezervisano uglavnom za starije gospođe.

Poznavaoci tvrde da je Kejt ovakav modni stil nasledila od svoje majke Kerol, pa se neretko desi i da pozajmi neki deo majčine garderobe. Očigledno je da se dobar ukus prenosi sa kolena na koleno.

Pored toga što je dobro obučena, Kejt je uvek i diskretno našminkana, a kosa joj je prirodna i zdrava. Izgleda da se ženama dopalo to što ova devojka nije drastično menjala svoj stil otkako je postala princeza, već ga je samo nadogradila.

Lepota, sklad, elegancija i, iznad svega, umerenost, karakteristike su koje sve više dobijaju na vrednosti, a koje je u svet poznatih, ali i običnih ljudi, uvela devojka od ukusa, princeza Kejt.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas