Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu
Pošaljite poruku firmi Optronics doo - Kaspersky antivirus i umrežavanje:
Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Optronics - Kaspersky antivirus i umrežavanje računara

Adresa: Jiričekova 1, 21000 Novi Sad
Telefoni: 021 45 52 82, 021 45 58 80KASPERSKY ANTIVIRUSNI SOFTVER

Firma Kaspersky Lab je najveća evropska IT kompanija za razvoj i izradu antivirusnog softvera, i  spada u 5 najvećih svetskih komapanija tog tipa. Sedište joj je u Moskvi, a širom sveta imaju svoje lokalne distributere i partnere, čime omogućuju svoje prisustvo širom sveta.

Kaspersky antivirusni softver


Softverski paketi firme Kaspersky Lab zadovoljavaju potrebe različitih klijenata, od kućnih korisnika do velikih korporativnih sistema. Takođe, njima je omogućena zaštita računarskih sistema koji koriste različite operativne sisteme: Windows, Linux ili Mac.


ANTIVIRUSNA ZAŠTITA

Razvojem IT tehnologija i računarskih komunikacija povećao se broj  zlonamernih kodova (virusi, trojanci, spyware, phishing, crimeware, rootkit…), kojima su izloženi računari. Oni mogu da dovedu do različitih problema u korišćenju računara, kao i do krađe identiteta i različitih internet prevara. Pored ovoga, računari su izloženi i napadima hakera i neprijatnom spamu. Zato je kvalitetna antivirusna zaštita neophodna.


ANTIVIRUSNI PROGRAMI

Kompanija Kaspersky Lab u svom portfoliu nudi nekoliko softverskih paketa, koji se mogu koristiti kao antivirusni programi za kućne i korporativne korisnike.

Osnovni paket koji se nudi kućnim korisnicima je:

  • KAVKapsersky Antivirus, koji nudi zaštitu od zlonamernog koda

Za kućne korisnike I manje firme se korisnicima nude:

  • KISKaspersky Internet Security, koji nudi zaštitu od zlonamernog koda i spama, kao i napada hakera
  • PURE - koji nudi zaštitu od zlonamernog koda Iispama, kao i napada hakera, uz mogućnost backup-ovanja bitnih korisničkih podataka sa enkripcijom i zaštitu pristupnih šifara

Korporativna primena Kaspersky proizvoda, pored zaštite računara, omogućava i upravljanje ovako zaštićenom mrežom, sa jednog mesta, bez obzira na razuđenost mreže.

Kaspersky antivirusni programi


Sveobuhvatni  Kaspersky software-ski paket  za korporativnu zaštitu je predstavljen kroz Open Space Security, koji ima nekoliko segmenata, zavisno od toga koji se deo korporativne mreže štiti.

Postoje posebni softverski paketi za zaštitu:

  • radnih stanica (Windows / Linux)
  • mobilnih uređaja (Symbian / Windows)
  • file servera (Windows 2003 I 2008 / Novell NetWare/Linux)
  • mail servera (Microsoft Exchange 2000/2003 I 2007 / Lotus Notes/Domino / Linux / Mail Gateway)
  • web saobraćaja i mrežnog saobraćaja (Microsoft ISA Server / Check Point Firewall-1 / Proxy Server)

Uz sve ovo, nudi se i programski paket za administraciju Kaspersky zaštićene mreže (Windows).


ZAŠTITA RAČUNARA OD VIRUSA

Zaštita računara od zlonamernog koda i drugih napada sa interneta, zahteva instalaciju Kaspersky antivirusnog softvera, redovnu obnovu baze podataka o virusima (update)  Iipopravljanje operativnog sistema (pečovanje update-ima).


Ukoliko Vas zanima povezivanje računara u mrežu, saznajte zašto su optičke komunikacije najbolje rešenje,  na stranici Fiber optičke komunikacione mreže.

Ukoliko želite da saznate više o firmi i celokupnoj delatnosti, pogledajte stranicu Optronics - Kaspersky antivirus i umrežavanje.
 


Security Image
© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas