Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Bourjois - kozmetički salon

Kozmetički tretmani, lečenje akni, čišćenje lica bez bola i crvenila, tretmani protiv bora, nega lica i tela, masaža, mezoterapija, uvećanje usana, botox. Više o firmi Bourjois - kozmetički salon

Ordinacija Dr. Jarić - lečenje alergije i astme

Ordinacija koju vodi specijalista za plućne bolesti, obuhvata i savetovalište za astmu i alergijske bolesti disajnih puteva. Lečenje alergije i astme. Više o firmi Ordinacija Dr. Jarić - lečenje alergije i astme

Active Life Physical - fizikalna medicina

Active Life Physical Vam nudi uslugu iz oblasti fizikalne medicine i rehabilitacije i to: specijalistički pregledi, elektroterapija, kineziterapija itd. Više o firmi Active Life Physical - fizikalna medicina

Za lakše poslovanje

Kärcher mašine i aparati – prodaja i servis

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Kako da budete sigurni da ćete zadržati klijente za koje obavljate usluge čišćenja i održavanja higijene i da uvek možete da stanete iza toga da ćete prostor načiniti blistavim na duži period? Vrlo jednostavno. Ako odaberete kvalitetne mašine za pranje tvrdih podova, dubinsko pranje tepiha i mekih podova firme Kärcher, ne možete pogrešiti, a u svakom trenutku možete svojim klijentima da garantujete ono što drugi često ne mogu: da ćete u kratkom roku obaviti svoj posao u proverenom kvalitetu.

Karcher mašine i aparati - prodaja i servis u Pegaz centru


rcher mašine i aparati su poznati po izvanrednom dizajnu i nemačkom inženjeringu. Izrađuju se po najvišim standardima o kvalitetu. I što je najvažnije, izuzetno su jednostavni za rukovanje.

Kärcherov asortiman čini čitav niz proizvoda koji mogu da koriste agencije za održavanje higijene, hoteli, moteli, tepih servisi, automatske perionice. Naravno, najbolje rezultate postići ćete ako budete koristili njihove hemijske proizvode, kao što su šamponi i deterdženti za pranje.

Kärcher visokopritisne mašine postoje u dve kategorije: u hoby klasi i profy programu. Ovlašćeni distributer i serviser Kärcher aparata, Pegaz centar, je sveo isporuku na 20 do 25 dana od dana porudžbine, pa je odličan izbor za budućeg partnera.

Svi delovi za Kärcher mašine i aparate, servisiranje u garantnom i vangarantnom roku, brzina i usluga usmerene na klijenta su podrška na koju ste čekali.

Kärcher mašine i aparati – prodaja i servis kakvi su Vam neophodni pružiće Vam Pegaz centar.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas