Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu
Pošaljite poruku firmi Euro Tim doo - ovsena kaša, vitamini AD 3 Omega 3, Koenzim Q10:
Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Euro Tim doo - dijetetski suplementi i zdrava hrana

Adresa: Emanuila Jankovića 17, 21000 Novi Sad
Telefoni: 021 54 92 09, 021 54 92 92


KAPSULIRANJE, BLISTIRANJE I PAKOVANJE

Želeli biste da uložite novac u neki proizvod, ali nemate jasnu ideju? Razmislite o brendu u dijetetici, obzirom da je ovaj trend u svetu izuzetno isplativ, a kod nas ima puno prostora da biste se i Vi pronašli na ovom polju.

Dijetetski suplementi u obliku kapsula ili tableta, nesumnjivo će naći svoje mesto na tržištu, a potencijalnih kupaca je mnogo.

Kapsuliranje, tabletiranje, pakovanje


Setite se samo koliko ljudi ne unosi dovoljno vitamina prirodnim putem, te poseže za vitaminima - dodacima u ishrani. Koliko je tek broj sportista koji vode računa o svom zdravlju, energiji i izdržljivosti i zna da to ne može bez dijetetskih proizvoda. Na žalost, nije mali ni broj onih koji zbog bolesti i zdravstvenih problema redovno koriste razne vitaminske preparate i dodatke u ishrani.

Zato, osmislite koji proizvod bi mogao biti interesantan da ga plasirate, a ako nemate ideju, postoji neko ko Vam može pomoći i dati Vam sve potrebne informacije i savete.

Veleprodaja zdrave hrane i suplemenata u ishrani Euro Tim Vam nudi kompletnu podršku i uslugu – od ideje do finalnih proizvoda! Oni mogu da Vam obezbede uvoz sirovina, ambalažu (u blisterima ili bočicama), proizvođačku specifikaciju, registraciju proizvoda, izvoz i sve ostale detalje koji su neophodni da bi jedan ovakav proizvod nastao.

U ovoj firmi mogu da Vam obezbede popularne softgel kapsule, jer imaju odličnu višegodišnju saradnju sa svetski renomiranim proizvođačima softgel kapsula. Pored toga, Euro Tim već 10 godina od renomiranih japanskih proizvođača uvozi sirovinu koenzym Q10 (koenzim Q10), koju možete s poverenjem nabavljati od njih.

Kapsuliranje, blistiranje i pakovanje su osnovne usluge koje će Vam Euro Tim vrhunski odraditi, ali su tu i za sve ostale korake u stvaranju brenda u dijetetici, kao i za svako Vaše pitanje ili nedoumicu.


Više o informacija o pojedinim proizvodima Euro Tim-a i njihovoj nameni, pogledajte na stranici Sojino mleko, galete, fruktoza, dekstroza.


Ukoliko Vas zanima celokupna ponuda firme Euro Tim, kako biste obogatili svoju prodajnu ponudu njihovim proizvodima, više informacija pogledajte na stranici Euro Tim doo - dijetetski suplementi i zdrava hrana.

Security Image
© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas