Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Stomatološka ordinacija Dr Jasna Uljarević

Plombiranje zuba - GJC i bele plombe. Lečenje zuba, vađenje zuba, protetika. Uklanjanje zubnog kamenca. Izbeljivanje zuba profesionalno i kućno. Povoljne cene. Više o firmi Stomatološka ordinacija Dr Jasna Uljarević

Rođendaonica Kreativni Klub

Rođendaonica Kreativni Klub - kreativni dečiji rođendani u prostoru rođendaonice u Novom Sadu, prilagođenom za uzrast od 0 do 12 godina, sa kafićem za roditelje Više o firmi Rođendaonica Kreativni Klub

Rođendaonica Dinokids

Rođendaonica Dinokids, povoljni rođendani za decu. Školica sporta i balet za decu. Vežbanje za žene. Časovi engleskog i matematike. Bioskop za decu, Mlekoteka. Više o firmi Rođendaonica Dinokids

Praznici i slavlja

Kap kejk - mini torte za proslave

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Mini torte, poznate pod nazivom kap kejk (cup cake) najnoviji su hit za proslave, koji osvaja i našu zemlju. Posebno je simpatično kada se mini torte poređaju tako da zajedno čine oblik prave, velike torte. Ljupke tortice, božanstvenih kremastih ukusa, zamenjuju klasične torte za dečije rođendane, svadbe, godišnjice i sve ostale svečane povode.

Kap kejk - mini torte za proslave


Radionica za izradu kolača i torti Žerbo kao i uvek, prati trendove, ponudiće Vam i ove jedinstvene poslastice, koje će oduševiti sve goste, od najmlađih do najstarijih. Ovakve torte se ne seku, već svaka zvanica dobija sopstvenu torticu.

Ono što karakteriše njihov ukus je savršeno sočno testo, od čokolade ili vanile, u koje se dodaju, prema Vašem izboru, seckana čokolada, lešnici, suvo grožđe ili neki drugi dodatak.

Zanimljivih oblika, bajkovito ukrašene, kap kejks su poseban doživljaj za male slavljenike i njihove drugare. Obzirom da način ukrašavanja birate sami, pa je moguće da se sa svake tortice smeši omiljeni dečiji junak, lik iz crtanog filma ili figurica nečega što dete voli.

Kap kejks mogu biti i savršeno elegantne, ukoliko vrsta proslave tako zahteva. Ovo su potpuno originalne torte za venčanje, 18. rođendan, veridbu. U Žerbo-u će Vam izaći u susret i od ovih tortica oblikovati divnu svečanu tortu.

Budite drugačiji, pozovite Žerbo i naručite slasne mini torte - kap kejk.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas