Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Svet Čarobnih Balona - baloni za sve prilike

Baloni za sve. Dečiji baloni, dekoracija za dečije rođendane i animator za decu. Originalna dekoracija balonima za svadbe, promocije, korporativne zabave. Više o firmi Svet Čarobnih Balona - baloni za sve prilike

Helen Doron - Škola engleskog jezika za decu

Kursevi engleskog jezika za decu od 3 meseca do 14 godina, po internacionalnoj Helen Doron metodi učenja engleskog jezika kao maternjeg. Engleski jezik za bebe. Više o firmi Helen Doron - Škola engleskog jezika za decu

Ultrazvuk glave i vrata - Medikdent NS

Ultrazvuk vrata i glave, ultrazvuk štitaste žlezde, paraštitastih žlezda, ultrazvučna dijagnostika bolesti pljuvačnih žlezda i limfnih žlezda vratne regije. Više o firmi Ultrazvuk glave i vrata - Medikdent NS

Za lakše poslovanje

Kamere za video nadzor objekata

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Video nadzor predstavlja važnu kariku u uspostavljanju sigurnosti Vašeg poslovnog objekta. Svejedno da li se Vaša firma ima lokal s ulične strane ili se nalazi negde u zgradi, može jednako biti na meti provalnika. Sigurno želite da imate uvid u to šta se dešava ispred ulaza u Vašu firmu, ali i u samoj firmi. Za to su Vam potrebne kvalitetne kamere za video nadzor.

Kamere za video nadzor


Ugradnja video nadzora, koju će Vam obaviti firma Komel-Co, obezbediće Vam bolju kontrolu svega što se u Vašem poslovnom objektu dešava. Biće snimljeni svi posetioci, zaposleni, ali i eventualni neželjeni gosti. Kada se zna da u lokalu postoje sigurnosne kamere, povećava se  mogućnost da potencijalni lopovi budu osujećeni i da unapred odustanu od svojih planova.

Komel-Co Vam nudi kamere za video nadzor vrhunskih proizvođača, pri čemu se izdvaja Videosec iz Mađarske. Njihova oprema za video nadzor uključuje fiksne i pokretne kamere, snimače (DVR i GEOVISION kartice za PC), kao i svu prateću opremu.

Ovde se mogu nabaviti i ostali sigurnosni sistemi, kao što su alarmi, audio i video interfoni, kontrola pristupa i ostalo.

Neka Vaš san već od danas bude mirniji. Siguran izbor za sigurnost  Vašeg objekta su sigurnosne kamere i ugradnja video nadzora u Komel-Co.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas