Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Stomatološka ordinacija Gorddent

Lečenje bolesti zuba, dečija stomatologija, protetika, lečenje paradontoze,oralna hirurgija, ortidincija, estetska stomatologija. Više o firmi Stomatološka ordinacija Gorddent

Zabavni park Starli

Najsavremeniji zabavni park u Novom Sadu. Igraonica za decu od 1 do 12 godina, rođendaonica, otvoreni teren za sport, kreativno - obrazovni programi. Više o firmi Zabavni park Starli

Za odrasle

Kako začiniti duge zimske večeri kod kuće

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Zimske večeri zaista umeju da se otegnu, obzirom da mrak pada vrlo rano. U periodima godine kada je napolju sneg, led, mraz skoro i da Vam se ne izlazi iz kuće, pa se tako često dešava da se zima oduži, a Vi dosađujete i s nestrpljenjem čekate proleće. Međutim, zima će biti baš onakva kakvom je Vi napravite, a možete osmisliti malo drugačije aktivnosti za sebe i partnera/ku. Kako začiniti duge zimske večeri, a da ne izlazite iz kuće? Zaboravite filmove, društvene mreže i igrice na računaru i posvetite se jedno drugom!

Par igra društvene igre

 

 • Igrajte se Igre istine. Samo vas dvoje. Možda zvuči detinjasto, ali može da bude zanimljiv način da pitate partnera nešto što do sada niste, ali i da vidite šta je to što njega zanima o Vama. Budite oprezni pri odgovorima, za neke stvari je bolje da ne izađu na videlo.
   
 • Gledajte stare fotografije. Nije važno da li su njegove, njene ili zajedničke. Setite se kada ste poslednji put izvadili kutiju sa fotografijama ili stare albume? Buđenje uspomena i deljenje onih najranijih sa partnerom delovaće blagotvorno na Vašu vezu. Ponovno proživljavanje zajedničkih uspomena vratiće Vas na početak Vaše romanse, a sa tim mogu biti probuđeni i neki usnuli leptirići.
Par gleda fotografije u albumu

 

 • Zabavite se pomalo zaboravljenim društvenim igrama, od kojih neke ne zahtevaju dodatni pribor. Predlozi: Potapanje podmornice, 5x5, Zanimljive geografije, Ne ljuti se čoveče... Uvek su tu i stare dobre karte ili šah. Vratićete se u detinjstvo i uživati.
   
 • Pokušajte da zajedničkim snagama sastavite rođendansku pesmicu za dobrog prijatelja: jedan stih neka predloži ona, drugi on, na smenu. Iako ste totalni antitalenti za pisanje, otkrićete da ipak nešto umete da sklepate, a treniraćete i moždane vijuge tražeći adekvatan stih koji bi se nadovezao na partnerov.
   
 • Ako hoćete da budete i korisni, zajedno se bacite na akciju spremanja prenatrpanih fijoka, polica ili cipelarnika. Pregledajte sve papire, sitnice i delove garderobe i odlučite šta ćete baciti, šta zadržati a šta pokloniti.
Par vežba zajedno

 

 • Vežbajte zajedno. Nabavite snimke vežbi u paru i bacite se na rekreaciju. Ne samo da će vam oboma biti lakše da se pokrenete, nego ćete učiniti i nešto dobro za svoju liniju. A proleće će brzo doći.
   
 • Planirajte zajedničko putovanje, makar ono bilo za tri godišnja doba. Pregledajte ponude agencija i oglase onih koji izdaju apartmane. Ništa lepše od zimske večeri provedene u maštanju o nekom lepom planinarenju, odlasku na more ili u grad pun znamenitosti. Ako niste pri novcu, neka to bude barem jednodnevni izlet u banju ili poseta rođacima sa kojima se davno niste videli.
Par kuva zajedno

 

 • Kulinarite zajedno. Niko od vas dvoje ne mora da bude Master chief, dovoljno je da se oba partnera uključe u zajedničku akciju, pa makar čišćenjem povrća, seckanjem, aranžiranjem... Zajednički pripremljen obrok daleko će vam više prijati, a možete upotrebiti i sastojke koji važe za afrodizijake.
   
 • Ako već ne možete da zamislite zabavu bez kompjutera, onda pokrenite smehotresnu akciju za oboje. Pronađite neki od sajtova na koji možete da ubacite vaše fotografije, a zatim pregledate kako bi vam stajale frizure iz različitih perioda ili na koje poznate ličnosti ličite. Videćete, ovde se niko neće dosađivati.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas