Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Sportski klub Phoenix

Borilački sportovi - kik boks, savate, MMA. Fitness, body building, aerobik. Individualni i grupni treninzi, obuka trenera i sudija. Više o firmi Sportski klub Phoenix

Homemade with love - slatki i slani ketering

Slatki i slani ketering za sve proslave. Domaći kolači, posni kolači, koktel peciva, posna slana peciva. Besplatna dostava za Novi Sad. Povoljne cene keteringa. Više o firmi Homemade with love - slatki i slani ketering

Žikić D - ginekološka ordinacija

Ginekološka ordinacija Žikić D nudi sve vrste usluga iz oblasti ginekologije, akušerstva, prenatalnog skrininga i sfere ginekološke onkologije. Više o firmi Žikić D - ginekološka ordinacija

Za odrasle

Kako osvežiti brak?

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Svakodnevne obaveze, trčanje za novcem, uigrane navike, finansijski problemi i šta sve ne i te kako utiču na pojavu monotonije u ličnom, odnosno bračnom životu. Kriza u braku je nešto što se desi većini parova, a da bi se ona prevazišla, potrebno je zajednički poraditi na tome. Kako osvežiti brak? pitanje je na koje odgovor morate potražiti zajedno sa supružnikom.

Kriza u braku, problemi


Najčešći problem u kojem se dojučerašnji zaljubljeni par razmimoiđe jeste nedostatak uzbuđenja. Seksualni život koji je prešao u rutinu, koji je potpuno predvidiv i uvek isti, ne donosi potrebnu količinu adrenalina. Psiholozi preporučuju da učinite nešto što do sada niste ili nešto što davno niste.

Žene će najčešće veoma uzbuditi muškarca i samim tim što su inicirale seks. Muškarac će supruzi dati do znanja da je još uvek privlačna ukoliko zanemari vreme i obaveze i pokaže joj da je želi tu i sada. SMS poruke sa blago lascivnim sadržajem, zavodljivi pogledi dok ste među ljudima, dodir kolenom ispod stola, sve su to sitnice koje mogu da vrate seksualno uzbuđenja s početka veze.

Srećan brak


Provodite više vremena zajedno - nasamo. Ako imate decu, povremeno ih ostavite nekome na čuvanje, a Vi prošetajte, izađite, idite na koncert, u pozorište... Svakodnevno ćaskanje uz kafu doprineće da se ne udaljite previše i da ste stalno u toku sa mislima i osećanjima onog drugog.

Još jedan problem koji ugrožava brak je izolacija od sveta, odnosno smanjenje društvenog života. Sati i dani provedeni uz tv program umeju da budu kobni po Vaš brak. Dogovorite se za kućnu posetu, večeru prijateljima, odlazak u bioskop ili samo na piće. Kako zajedno, tako i odvojeno. Zajedničke, ali povremeno i odvojene aktivnosti, jednako su zdrave za muško-ženski odnos.

Razmislite da li je uzrok Vašeg udaljavanja nedostatak sopstvenog samopouzdanja. Poradite na svom izgledu, ukoliko ste ga zapustili. Možete napraviti i neku promenu: frizure ili stila oblačenja. Prijaće Vam i vratiti Vam osećaj zavodljivosti i poželjnosti. Zavodite iznova svog partnera, biće zabavno i njemu i Vama.

Kako osvežiti brak?


Probleme rešavajte zajedno, kroz razgovor. Dozvolite da obe strane kažu šta imaju, a zatim pokušajte da napravite zajednički plan. U svemu učestvujte podjednako.

Maštajte i planirajte zajedno. To mogu biti letovanja, izlasci, sređivanje životnog prostora, ali i jednostavnije stvari, poput organizovanja rođendanske zabave ili posete rođacima u drugom mestu. Ukoliko imate mogućnosti, počnite da se bavite zajedničkim hobijem. Fotografija, ples, kurs jezika, plivanje, tenis, kuglanje ili neka druga rekreacija uvek donose nešto novo, a upućuju vas jedno na drugo.Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas