Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Ogranak SANU

Najviša naučna i umetnička ustanova Srbije, naučni projekti, naučne institucije, predavanja o naučnim istraživanjima, izložbe slika, kulturna dešavanja. Više o firmi Ogranak SANU

Pedijatrijska ordinacija Dr Zoran Bulatović

Pedijatrijska ordinacija u Novom Sadu. Pedijatrijski pregled. Pedijatar, dečiji alergolog, dečiji dermatolog, dečiji ORL, dečiji ortoped, dečiji endokrinolog. Više o firmi Pedijatrijska ordinacija Dr Zoran Bulatović

Stomatološka ordinacija Žiža Popović Dent

Kvalitetne stomatološke usluge iz: konzervativne i estetske stomatologije, stomatološke protetike, dečije stomatologije, oralne hirurgije i ortodoncije. Više o firmi Stomatološka ordinacija Žiža Popović Dent

Moda

Kaiš, nezaobilazan asesoar

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Asesoari su važni, jer mogu značajno promeniti Vaš izgled: mogu Vas istaći ili potpuno upropastiti. Pojas, kaiš ili trakice, namotane oko struka, su one male stvari koje čine da izgledamo mršavije, kao šik dodatak odelu ili jednostavno treba da odvuku pažnju sa problematičnog dela tela kod ženskog sveta. Kaiš se nosi u praktične svrhe ili samo kao dekorativni detalj. Ali, bez obzira šta nosimo od odevnih stvari, treba da budemo veoma oprezni pri izboru stila kaiša. Kao i svaki drugi modni detalj odeće, postoje različiti stilovi uz koje se nosi pojas, izuzev klasičnog dizajna kaiševa. Dakle, ipak treba obratiti pažnju na pojas koji izaberete za određenu priliku.
Kaiš, nezaobilazan asesoar
Kaiš, nezaobilazan asesoarKaiš, nezaobilazan asesoarKaiš, nezaobilazan asesoarKaiš, nezaobilazan asesoarKaiš, nezaobilazan asesoar
Kitnjasti kaiš

Obzirom da se klasičan kaiš može nositi uz bilo koju dnevnu varijantu, kitnjasti kaiš je jedan od onih najlepših i sofisticiranih detalja. Takvi pojasevi izgledaju glamurozno, delikatno i služe kao dekorativan predmet za večernji outfit. Međutim, možete da ga nosite i uz svoju kežual odeću i ako želite da izgledate ženstveno. Nakinđureni kaiševi su ukrašeni kamenjem, metalnim detaljima, karikama i nitnama. Pojasevi dizajnera Zac Pozen zaslužuju posebnu pažnju, jer su ukrašeni cvećem, lišćem, zmijama, pa čak i jutarnjim kapima rose.

Kaiš neobičnog dizajna

Ovi kaiševi takođe služe kao ukras odelu, ali nisu toliko obogaćeni detaljima, kao što su to kitnjasti kaiševi. Prosečne su širine, ali su napravljeni od različitih materijala, uključujući kožu, drvo, metal itd. Postoji nekoliko zanimljivih detalja kojima su ukrašeni, kao što je cvet neobičnog oblika napravljen od kopči, uzoraka štrasa, neobičnog oblika.

Kaiš koji podseća na maramu

Većinu ovih kaiševa ne možete često videti u kolekcijama veličanstvenih dizajnera, ali, one koje možete, su zaista fantastični. Različite tkanine se koriste za pravljenje: saten, jelenska koža, somot, svila. Neki su ukrašeni šljokicama ili perlicama. Mekoća tkanine omogućava da eksperimentišete sa mašnama. Mogu biti jednostavni ili veoma složeni i neobične forme.

Tanki kaiš

Tanki kaiševi su za svaku sezonu. Dolaze u različitim bojama i materijalima i mogu da se nose uz svaku priliku, od večernje haljine do dnevne kombinacije farmerica i majice. Osim toga, takvi kaiševi mogu da se nose izvan pantalona i iznad njih. Oni izgledaju iznenađujuće kada se nose preko džempera ili majice. Dakle, na Vama je da odlučite kako želite da ga nosite, eksperimentišite i naći ćete mnogo mogućih rešenja.

Široki kaiš

Ako postoje tanki kaiševi mora da postoje široki, takođe. Ove sezone ćemo videti puno širokih kaiševa koji dolaze u raznim nijansama, oblicima i dizajnu. Postoji mnogo kožnih kaiševa, u kombinaciji kože i somota, ali najinteresantniji su nam oni u kombinaciji kože i krzna. Isto tako, veliki je izbor odeće uz koji možete nositi široki kaiš. Izgledaju fantastično na haljinama, a ništa lošije ni na kaputima i džemperima. Imajte na umu da mnogi dizajneri savetuju da se kaiš nosi malo bočno, kada se kopča ne nalazi tačno na sredini, već na stranu.

Klasičan kaiš

Nije ni čudo što smo videli hrpu kaiša klasičnog stila koji je apsolutno svestran i sve do jednog može uspešno da se nosi uz sve što poželite. Oni uvek dolaze u obzir, a ne poseduju ništa što ih povezuje sa bilo kojom sezonom. I ako volite klasiku i dugotrajnost, ovi kaiševi su idealni za Vas.

Kaiševi i pojasevi su važan modni detalj i daju fantastičan efekat u dopunjavanju našeg izgleda. Nekada su služili samo za držanje pantalona, a danas su toliko popularni u modnoj industriji da dostižu i abnormalnu cenu. Pa, ako ste ljubitelj kaiševa i imate u novčaniku $250.000, dodajte glamur na svoj struk Gucci-jevim dijamantskim kaišem.

Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas