Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu
Pošaljite poruku firmi Salon kupatila H20 - Pro Trade doo:
Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Salon kupatila H2O - Pro Trade doo

Adresa: Temerinski put 20, 21000 Novi Sad
Telefoni: 021 41 03 47, 021 41 03 46, 021 47 81 089, 021 47 81 088 faks


HIDROMASAŽNE KADE, HIDROMASAŽNE PARNE KABINE, HIDROMASAŽNI STUBOVI I TUŠ PANELI

Za potpuno uživanje u tuširanju i kupanju, uz dodatne opcije za relaksaciju, u ponudi su vrhunske hidromasažne kade, hidromasažne kabine, hidromasažne parne kabine i hidromasažne tuš kabine.

Hidromasažne kade, kabine, parne kabine i tuš kabine


Svi modeli hidromasažne kabine sa saunom imaju najširi izbor opcija, kao što su kompjuterska hidromasaža, nožna masaža, parna sauna, dezinfekcija kabine. Oprema svih kabina je: svetlo, ventilator, radio - aparat, priključak za CD i telefon, daljinski upravljač. Svi masažeri imaju po dva hidromasažna tuša i 5 - 12 hidromlazova. Sve baterije na masažerima imaju 5 godina garancije. Ponuđeni su i modeli od stakla i modeli sa ugrađenim svetlom.

U ponudi salona kupatila H2O nalazi se i Aqualux kupatilska oprema iz Italije hidromasažne kade, hidromasažne kabine i parna kupatila, ali i klasične tuš kabine.


KLASIČNE KADE, TUŠ KADE I TUŠ KABINE

Nećete pogrešiti ni ako se opredelite za klasične kade, tuš kade ili tuš kabine. Tuš kabine imaju različite modele terapeutskih mlaznica. Opcije aero masaže imaju i kompjutersku kontrolu rada. Oprema može biti dogrevač vode, radio aparat, daljinski upavljač, termostat, tajmer, tuš na kadi, slap za punjenje kade, providna prednja strana.

Kade, tuš kade ili tuš kabine


Mogu biti kvadratne, polukružne, petougaone, sa plitkom i dubokom kadom, sa jednokrilnim ili dvokrilnim vratima. Karakteristika im je sigurnosno termo staklo debljine 4-6 mm i izuzetna trajnost vrhunskog akrila.


Ako Vas zanima šta sve nudi veleprodaja i maloprodaja opreme za kupatila, pogledajte celokupan asortiman firme na stranici Salon kupatila H2O - Pro Trade doo.

Ako Vas zanima nameštaj za kupatilo, kupatilski elementi, ogledala za kupatilo, sanitarna keramika ili keramičke pločice, pogledajte stranicu Kupatilski nameštaj i sanitarna keramika.


Security Image
© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas