Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Pub Lazino Tele

Caffe-club i pivnica u centru grada, žive svirke, petkom i subotom DJ-evi, ambijent engleskog paba, veliki izbor piva i ostalih pića, lokal za noćni provod. Više o firmi Pub Lazino Tele

Sintelon doo - proizvodnja i prodaja tepiha

Proizvodnja i prodaja tepiha, tepisi modernih dezena, čupavi ili meki, minimalistički ili tradicionalni dizajn. Tepisi od zida do zida za hotele i restorane. Više o firmi Sintelon doo - proizvodnja i prodaja tepiha

Prva privatna srednja optičarska škola Pašćan

Srednja optičarska škola Pašćan u Novom Sadu.Obrazovni profil mehaničar optike, tehničar optike, optičar optometrista. Nastava se odvija u školi u malim grupama Više o firmi Prva privatna srednja optičarska škola Pašćan

Za lakše poslovanje

KNX oprema za upravljanje pametnim objektima

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Kao investitor, koji prati moderne svetske tokove, znate šta je energetska efikasnost, koji su to obnovljivi izvori energije, čuli ste za štedljive sijalice i energetske razrede. To ne moramo da Vam objašnjavamo, niti da Vas iznova uveravamo zašto je to dobro. I lokalno, i globalno. A, pre svega, finansijski. Vreme je da se upoznate sa nečim što predstavlja revoluciju kada je u pitanju upravljenje instalacijama u zgradi, odnosno u pametnom objektu koji gradite. 

KNX oprema za upravljanje pametnim objektima


Pametni objekti kao što su zgrade imaju tu mogućnost da svakako štede i obnavljaju energiju. Zato i jesu pametne. Međutim, nije svaki proizvod kompatibilan sa svakim i nije svaki proizvod jednako kvalitetan i pouzdan. Da Vam se ne bi dogodilo da Vaši klijenti (od kojih  bi neki zaista mogli biti zahtevni vlasnici stana), ne bi bili nezadovoljni onim što ste im ponudili, razmislite koliko ćete uštedeti kada počnete da koristite KNX sistem kao element energetske efikasnosti.  

Koje su prednosti KNX sistema?

On je fleksibilan. Interakcija između tastera i izvršnih uređaja se definiše programski, a ne žicom kao u klasičnoj instalaciji. Način rada sistema može da se menja i posle kabliranja, što nije moguće u klasičnim i nekim Smart Home sistemima.

Komforan je. Korisnik stana će uživati u svim mogućnostima najnovije tehnologije, sistem je lak i jednostavan za korišćenje. Pritiskom na jedno dugme, pri odlasku iz stana, gase se svi potrošači koji tog momenta nepotrebno rade. Rasveta i grejanje se smanjuju na minimalan nivo. To znači i da su Vaši troškovi manji.

Energetski efikasan, svakako. Uz kontrolu grejanja i hlađenja, moguće je ostvariti velike uštede u energiji. Najbitnije je što korisnik može jednostavno da nadogradi sistem. Investitor dobija za malo ulaganje ogroman marketinški dobitak. KNX sistem zadovoljava i najzahtevnije vlasnike stanova. Uz tastere, KNX instalacije obezbeđuju i Touch Screen opciju za upravljanje.

Ukoliko Vam je potreban siguran saradnik, na kojeg možete da računate i KNX oprema za upravljanje pametnim objektima obratite se Vueko doo.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas