Privreda Grada

Prijavite Firmu

  • Jupiter Tours - turistička agencija
Kontaktirajte firmu:
Jupiter Tours - turistička agencija
Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Jupiter Tours - turistička agencija

Adresa:
Zmaj Jovina 23 (pasaž),
21000 Novi Sad
Radno vreme:
09:30-17:30
09:30-14:30 subotom
Telefon:
021 54 54 74
http://www.jupitertours.rs
Turistička agencija, turistička putovanja. Turistički aranžmani za letovanja, zimovanja, ekskurzije, kongresni turizam. Rezervacija avio karata.
Kliknite za veću sliku - Apartmanski hotel Filoxenia
Apartmanski hotel Filoxenia
Kliknite za veću sliku - Filoxenia, Halkidiki
Filoxenia, Halkidiki
Kliknite za veću sliku - Filoxenia, nova zgrada
Filoxenia, nova zgrada
Kliknite za veću sliku - Filoxenia, dvorište
Filoxenia, dvorište
Kliknite za veću sliku - Nea Iraklia, plaža
Nea Iraklia, plaža
Kliknite za veću sliku - Filoxenia, plaža
Filoxenia, plaža
Kliknite za veću sliku - Nea Iraklia, bar na plaži
Nea Iraklia, bar na plaži
Kliknite za veću sliku - Filoxenia, bar na plaži
Filoxenia, bar na plaži
Kliknite za veću sliku - Pariz
Pariz
Kliknite za veću sliku - Barselona Sagradafamilia
Barselona Sagradafamilia
Kliknite za veću sliku - Budimpešta
Budimpešta
Kliknite za veću sliku - Monte Carlo
Monte Carlo

Kad god poželite da pobegnete od svakodnevice, učinite to. Turistička agencija Jupiter Tours nudi Vam tematske i specijalizovane aranžmane povodom posebnih datuma u Vašem životu, godišnjih odmora ili dobrog provoda sa Vašim prijateljima. Organizuju letovanja, zimovanja, grupna i individualna putovanja, posete evropskim metropolama, ekskurzije, kao i kongresni turizam.

Zadatak iskusnog vodiča jeste odabir idealnog aranžmana koji će načiniti Vaše letovanje ili zimovanje u zemlji i inostranstvu nezaboravnim. A, iskusni vodič zna šta može da Vam ponudi i u potpunosti ispuni. Zato Jupiter Tours može da Vas povede na putovanje iz snova, sa kojeg ćete se vratiti ispunjeni novim znanjima, doživljajima i prijateljstvima.


NOVO U AGENCIJI JUPITER TOURS!!!

Rezervacija hotela u celom svetu, uz 5% popusta na upite preko sajta, na individualne rezervacije hotela. Agencija Jupiter Tours radi sa jednim od vodećih i najjeftinijih svetskih booking sistema. Vi im kažite željenu destinaciju, a sve ostalo je na njima


HIT LETA

Apartmanski hotel Filoxenia - Grčka, Halkidiki, Nea Iraklia - na samo 35 km od Soluna, 5 km od Nea Kalikratije, na samoj plaži. Apartmani Hotel Filoxenia nalaze se u predivnom ambijentu, sa prelepom baštom i još lepšom plažom, što čini ovo mesto idealnim za Vaš sledeći odmor.


PUTOVANJA NA PROLEĆE: 8. MART - USKRS – 1. MAJ

Sa agencijom Jupiter Tours posetite najlepše gradove i predele u Evropi. Kod njih se organizuju putovanja u Amsterdam, Prag, Rim, Pariz, Istanbul, Budimpeštu, Atinu. Mediteranska tura, Dvorci Bavarske, severna Italija, Sicilija i Španija u najlepše doba godine, probudiće sva Vaša čula.


LETO 2012.

Turistička agencija Jupiter Tours organizuje letovanja autobusom, avionom ili sopstvenim prevozom. U ponudi su:

Letovanje u Turskoj

  • Hoteli gde dvoje dece, u zavisnosti od uzrasta, borave GRATIS ili imaju do 70% popusta na smestaj
  • Turska za mlade, busom ili avionom: Marmaris, Bodrum, Kušadasi
  • Za porodice -  Sarimsakli, autobusom, antalijska regija, avionom: Kemer, Antalija, Alanja, Belek, Side, Lara, Fenike  


Letovanje u Grčkoj

Kada je u pitanju Grčka, možete odabrati tradicionalna letovališta na Halkidikiju, Olimpskoj regiji (ili Pieria), Zaliv Strimonikos i regija Sveti Đorđe, kao i grčka ostrva: Zakintos, Skiatos, Santorini, Lefkada, Kefalonija, Tasos, Krf, Krit.


Letovanje u Italiji

Italija je zemlja sa uzbudljivim gradovima, čuvenom i uzvišenom kulturom, bezgrešnom kuhinjom i devičanskim vinima... Za ovo leto, u Jupiter Toursu su za Vas  izabrali obalu jadranskog mora (Lido di Jezolo i Rimini) i najveće ostrvo Mediterana - Siciliju.


Letovanje u Španiji

Španija je egzotična zemlja, sa prijateljskim narodom, opuštenim načinom života, ukusnom kuhinjom, uzbudljivim noćnim životom i svetski poznatim folklorom i festivalima. Sve to možete da doživite u letovalištima Majorka, Lloret De Mar, Malgrat De Mar, Santa Suzana.


Letovanje u Bugarskoj

Bugarska nudi plaže finog žutog peska, koje se protežu na istočnom delu zemlje, u dužini od 380km i nagrađene su Plavom zastavom. Prosečna temperatura vode u toku leta je 24 stepena, dok se temperatura vazduha kreće između 28 i 32 stepena. Turistički centri Nesebar, Sunčev Breg, Zlatni Pjasci raspolažu velikim brojem dečijih parkova, diskoteka, kazina, noćnih barova, restorana i taverni sa odličnom nacionalnom kuhinjom i prvoklasnom uslugom.


U prijatnoj atmosferi turističke agencije Jupiter Tours, uz kafu ili čaj, izaberite jedan od mnogobrojnih paketa koji su ispunjenje upravo Vaših želja i potreba. Vi tačno znate šta želite, a oni znaju kako da dođete do toga. Usluga nikada nije samo ono što je navedeno u programu putovanja. Kada putujete, želite da putujete sa onima koji dele ista interesovanja i želje kao i Vi. Svako sledeće putovanje je mnogo bolje od prethodnog, jer ih iskustvo uči kako da formiraju grupe ljudi koji putuju zajedno. Steći ćete prijatelje koji će razumeti i kada budete želeli da budete sami.

Broj otvorenih strana ovog meseca: 189
Ukupno: 31043
Security Image
© 2002-2012. VirtualniGrad.com - PanonSoft d.o.o. Novi Sad
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja