Dečija igraonica i rođendaonica Junglemania, u Novom Sadu. Dve odvojene igraonice u rođendaonice, sa dva dvorišta. Veliko igralište i kafić za roditelje.

Junglemania 5 2 Dostavite Vašu Ocenu
5,00
OCENA
2
BROJ GLASOVA
8
GODINE SARADNJE
PREMIUM
PAKET

Radno vreme

Ponedeljak

10-21h

Utorak

10-21h

Sreda

10-21h

Četvrtak

10-21h

Petak

10-21h

Subota

10-21h

Nedelja

10-21h

Kako do nas
Kontaktirajte firmu

Junglemania

Već nekoliko godina mali Novosađani i njihovi gosti uživaju u predivno uređenom i bezbednom prostoru Junglemanie – igraonice i rođendaonice sa dvorištem, u Novom Sadu, na Telepu. Rođendaonica ima prostrano dvorište sa kafićem za roditelje, odličan koncept zabavnog sadržaja, konstantne inovacije, sjajne animatorke i uvek ljubazno osoblje čine da Junglemania bude omiljeno mesto velikog broja porodica, jer, pored mališana, ovde vole da borave i roditelji.

Junglemania je mesto gde roditelji rado dovode decu na igranje, ali i gde se slave uvek veseli dečiji rođendani. Sada će biti još više prostora unutra i napolju za sve ove aktivnosti, kao i mogućnost da se zakaže više rođendana u isto vreme, u odvojenim prostorima!

Ispred igraonice nalazi se veliki broj parking mesta, a parking prostor za slavljenike obezbeđen je u okviru zgrade. Cela igraonica i kafić pokriveni su wireless internetom.

BEZBEDNOST DECE NA PRVOM MESTU

Junglemania je, pored toga što je atraktivna i obiluje sadržajima, jedina igraonica u Novom Sadu koja poseduje Sertifikat o bezbednosti, od Jugoinspekta. Potvrda o bezbednosti odnosi se na sve delove igraonice i rođendaonice, unutra i napolju.

DVE IGRAONICE I ROĐENDAONICA SA DVORIŠTEM

Igraonica i rođendaonica Junglemania odnedavno je proširila kako unutrašnji prostor, tako i samo dvorište. Sada su na raspolaganju dve odvojene igraonice – rođendaonice, sa dva dvorišta! Svako dvorište sadrži igralište za decu i kafić za roditelje.

Na igralištima se nalazi nekoliko tobogana, vrteška, klackalice, ljuljaške, ljuljalice i potpuno novi fudbalski teren, što omogućava i sportske rođendane na terenu.

Unutrašnji prostori sadrže bezbedan i šarolik prostor za igranje dece, uz nezaobilazne lavirinte, zid za penjanje, kadice sa lopticama i disko sobu. Takođe, i unutra roditelji imaju svoj udoban kutak za ispijanje kafe ili druženje sa prijateljima.

USLUŽNO OSOBLJE I AKTIVNE ANIMATORKE – RECEPT ZA OSMEH

Da bi nam u nekom prostoru bilo prijatno nije dovoljno da je on dobro opremljen. Onaj ključni faktor koji čini da se lepo osećate je upravo predusretljivost ljudi koje na tom mestu srećete.

U igraonici Junglemania svi du dobro raspoloženi i voljni da vas ugoste. Bilo da ste doveli decu na igranje ili došli na rođendan, ljubaznost konobara i trud animatorki oko vaše dece učiniće da doživite zaista lepe trenutke.

Animacija za dečije rođendane je izuzetno dinamična i maštovita i deci je jednom rečju odlično. Kada dovedete decu samo na igranje, devojke koje ovde rade će se aktivno igrati sa njima.

Da biste saznali detalje o samoj ponudi rođendaonice, pogledajte stranicu Rođendaonica Junglemania, Novi Sad.

Ukoliko vas zanima šta je sve na raspolaganju kada dovedete decu na igranje, idite na stranicu Dečija igraonica Junglemania.

Sajt: http://www.junglemania.rs/

video prezentacija

Vaša Ocena

Ostavite recenziju

Opšti utisak
Objavljivanje ...
Vaša ocena je uspešno poslata
Molimo vas da popunite sva polja
Captcha check failed
Vukana 31. августа 2018. 21:52
Vaša ocena

Velik i lepo uređen prostor na kojem deca mogu bezbrižno da se igraju i zabavljaju na dečijim rođendanima uz fantastičan program. Super ste!

Nataša 31. августа 2018. 21:49
Vaša ocena

Predivan prostor za igru i dečiju zabavu a posebno za rođendane!