Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Knjigovodstvena agencija Agronova doo

Knjigovodstvena agencija, knjigovodstvene usluge, programi za knjigovodstvo, poslovni softver, sve vrste obračuna i dodatne usluge u vezi knjigovodstva. Više o firmi Knjigovodstvena agencija Agronova doo

Stomatološka ordinacija Micić

Stomatološki pregled, zalivanje fisura, popravka zuba, vađenje zuba, fasete, bezmetalne krunice i mostovi, totalne i parcijalne proteze, beljenje zuba. Više o firmi Stomatološka ordinacija Micić

Rol plast - roletar Novi Sad

Montaža roletni, komarnika, venecijanera, rolo i trakastih zavesa, harmonika vrata. Podprozorske daske i PVC stolarija. Servis roletni, komarnika, venecijanera. Više o firmi Rol plast - roletar Novi Sad

Ex Yu

Jedinstvena ponuda Crne Gore?

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Crna Gora je prethodnih godina uspela da se vrati u kategoriju turističkih destinacija, koje se, kako navode američki mediji, moraju videti. Globalna ekonomska kriza međutim preti da značajno uspori vrtoglavi razvoj turizma u Crnoj Gori. Turistički radnici i zvaničnici crnogorske vlade ubrzano razmatraju mere za ublažavanje posledica krize, među kojima je i snižavanje cena smeštaja, avio prevoza i usluga. Crna Gora, kada je reč o cenama, međutim ima veliki broj konkurenata, ističe Skot Vejn, predsednik konsultantske firme SW Associates, koja se bavi razvojem turizma na tržištima u usponu.

Nedavno je objavljeno da su Turska , Grčka i Tunis smanjili cijene za 35 odsto. Tako da će sve teže i teže biti konkurentan u pogledu cijena. Mislim da Crna Gora ima veliki potencijal da bude konkurentna po kvalitetu ponude i prirodnom i kulturnom nasljeđu.

Da bi na veoma kompetitivnom tržištu, u uslovima ekonomske krize, privukla što više turista. Crna Gora mora takođe da istakne ono po čemu se razlikuje od ostalih turističkih destinacija, ističe Džons.

Divlju lepotu. Mesta poput Durmitora, kanjona Tare, kao i drugu ponudu koju nećete naći nigde drugo u svetu. To su jedinstvene osobenosti koje će stvarno privući turiste da posete tu destinaciju.

Isto preporučuje i Skot Vejn - Treba isticati prednosti zemlje što je više moguće, ono što Crnu Goru značajno razlikuje od drugih, razloge za turiste da dođu, pored plaža koje su najpopularnije.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas