Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Specijalna hirurška bolnica Parks - Dr Dragi

Specijalna hirurška bolnica, preoperativna priprema, operativno lečenje, postoperativna nega – abdominalna, plastična, vaskularna, dečija hirurgija, urologija. Više o firmi Specijalna hirurška bolnica Parks - Dr Dragi

Dr Prolić Popov - dermatološka ordinacija

Specijalistička ordinacija za kožne bolesti, nega i lečenje problematične kože, trajno uklanjanje izraslina na koži i nepoželjnih dlaka sa lica i grudi. Više o firmi Dr Prolić Popov - dermatološka ordinacija

Optronics doo - Kaspersky antivirus i umrežavanje

Antivirus softver Kaspersky - antivirusna zaštita računara. Umrežavanje računara, fiber optičke komunikacione mreže. Softveri Acronis, Cryptzone i Infowatch. Više o firmi Optronics doo - Kaspersky antivirus i umrežavanje

Za porodicu

Jasle i vrtić za decu Dobra vila

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Planirate da upišete svog mališana u vrtić i treba da odlučite koji će to vrtić u Novom Sadu biti? Nije svejedno kome ćete prepustiti čuvanje i vaspitanje svog deteta, niti u kakvom će prostoru najmlađi članovi porodice provoditi dobar deo dana. Odličan izbor za Vaše dete biće jasle i vrtić za decu Dobra vila, u kojem je organizovan poludnevni i celodnevni boravak za decu od 1 do 7 godina.

Privatni vrtić za decu Dobra vila


Upis dece u vrtić obavlja se tokom cele godine, a radno vreme vrtića je od 7.30 do 17 časova.

Privatni vrtić - svakodnevne aktivnosti i način rada

Dečiji vrtić Dobra vila nalazi se u Novom Sadu, na lepoj, mirnoj lokaciji, u kući sa prostranim uređenim dvorištem. Sve je podređeno najmlađima, a puno se sarađuje i sa porodicom. Vaše mališane ovde očekuju sjajni dodatni programi, sportske aktivnosti i rođendaonica gde mogu zajedno sa svojim drugarima da proslave divan dan.

Ovaj privatni vrtić za decu organizuje:

  • Program nege i vaspitanja dece uzrasta do tri godine - jasle za bebe i decu
  • Program predškolskog vaspitanja i obrazovanja dece od tri godine do polaska u osnovnu školu

Cilj vaspitno-obrazovnog rada sa decom je celoviti razvoj ukupnih potencijala deteta, praćenje, poštovanje i dalje usavršavanje postojeće sposobnosti i interesovanja.

Jasle za bebe i decu


Doručak i užina se pripremaju u prostoru ustanove, dok se ručak doprema iz restorana, pri čemu se u ovom segmentu vodi računa da to bude biološki ispravna hrana koja zadovoljava dnevne potrebe organizma, gastronomski prihvatljiva po izgledu, ukusu, kozinstenciji.

Dodatne aktivnosti za decu

Dodatne aktivnosti za decu usmerene su na razvijanje autentičnog dečijeg izraza u pojedinim oblastima rada, kao što su muzičke aktivnosti, podsticanje dečije kreativnosti kroz likovne aktivnosti, učenje stranog jezika,... U okviru vrtića funkcioniše Kreativna, likovno-umetnička radionica Kobajagi.

Od treće godine, sva deca su u okviru vaspitnih grupa uključena i u učenje engleskog jezika, a u zavisnosti od interesovanja, u narednom periodu ponuđene su i sportske i baletske aktivnosti.

U prostoru vrtića, u poslepodnevnim satima, na raspolaganju su Vam i usluge Centra ličnog razvoja, gde uz stručnu pomoć možete dodatno koristiti usluge stručnog tima – psihologa, logopeda, pedijatra,..

Za sve detaljnije informacije, kontaktirajte dečiji vrtić Dobra vila.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas