Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu
Pošaljite poruku firmi Jela MJ - stolarska radionica:
Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Jela MJ - stolarska radionica

Adresa: Klapka Đerđa 6, 21235 Temerin
Telefon: 021 84 49 78IZRADA VRATA OD DRVETA

Izrada drvenih vrata pravi je majstorluk, pogotovo ako su vrata od punog drveta. Dobar majstor zna kako da ih izradi da bi ona bila dugotrajna, čvrsta i ujedno lepa. Dobar majstor će znati kakva treba da budu ulazna vrata od drveta, kakva sobna vrata, a kakva balkonska vrata. Iskusan majstor ume da napravi savršena vrata po meri. Drvo je materijal koji je potrebno osetiti, poznavati i vešto obraditi, da bi od njega nastala vrata za kuću ili stanove.

Izrada drvenih vrata, VirtualniGrad


Stolarska radionica Jela MJ obavlja sledeće usluge:

  • proizvodnja vrata
     
  • prodaja vrata
     
  • ugradnja vrata
     
  • farbanje vrata, po želji

Drvena vrata su idealna i kao spoljna vrata i kao unutrašnja vrata, jer drvo je fantastičan izolator i svakako najprirodniji i najzdraviji materijal. Pošto ste napravili mudar izbor i opredelili se za drvo, ova radionica će Vam napraviti baš ono što ste zamislili. Možda želite sobna vrata sa staklom, terasna vrata, vrata od punog drveta ili kraft master vrata od furnira? Dobićete kvalitet!

Drvena vrata po meri, VirtualniGrad


U radionici se prave vrata po meri od drveta - jelovina (čamovina), jasen i hrastovina, i od furnira. Kada se porede cene drvenih vrata za Novi Sad i okolinu, cena vrata u Jeli MJ je povoljna, a dobijate dugotrajnost, kvalitet, divan ukras i zdravu unutrašnjost.


Ukoliko Vas zanimaju prednosti drveta ili popravka drvenih vrata i prozora, više pročitajte na stranici Jela MJ - stolarska radionica.


U slučaju da Vas zanima proizvodnja, prodaja i ugradnja drvenih prozora, pronađite informacije na stranici Izrada prozora od drveta.

Security Image
© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas