Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Ugo servis RD - knjigovodstvena agencija

Knjigovodstvena agencija, knjigovođe, knjigovodstvo za STR i SZTR, ugostiteljstvo, trgovinu, zanatstvo, udruženja građana. Izrada kalkulacija, obračun poreza. Više o firmi Ugo servis RD - knjigovodstvena agencija

Zoovet - veterinarska apoteka i pet shop

Veterinarska apoteka, pet shop i frizerski salon za pse. Lekovi i vitamini za životinje, hrana za kućne ljubimce, oprema, odeća i kozmetika za pse i mačke. Više o firmi Zoovet - veterinarska apoteka i pet shop

Extra-dent - Specijalistička stomatološka ordinacija

Pregled, popravka zuba, plombiranje, protetika, metalokeramičke i bezmetalne krunice i mostovi, skidanje kamenca, beljenje zuba, poliranje zuba, zubni nakit. Više o firmi Extra-dent - Specijalistička stomatološka ordinacija

Za lakše poslovanje

Izrada rezervnih delova prema crtežu ili uzorku

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Kada dođe do havarije u nekoj industriji (pivare, šećerane, konditorske industrije, proizvodnja sokova, prerade soje i druge delatnosti) i vitalni delovi nekog postrojenja ili mašine se polome ili istroše, da bi se rad mašina vratio u normalu, postoje dve opcije. Jedna mogućnost je da se prave novi rezervni delovi, a druga da se repariraju stari.

VirtualniGrad

Kada se prave novi rezervni delovi za mašine, neophodno je da postoji crtež (koji definiše dimenzije, materijal, termičku obradu, kvalitet obrađene površine i sl.) ili uzorak, na osnovu kojeg se pravi crtež sa tim karakteristikama.

Upravo je izrada rezervnih delova prema crtežu ili uzorku, specijalnost kompanije Moca inženjering. Kad god Vam, u Vašem poslu, budu zatrebali zupčanici, osovine, vratila, puževi, pužni točkovi i drugi mašinski delovi, znate kome možete da se obratite sa punim poverenjem.

Rok za izradu proizvoda zavisi od složenosti traženog dela, ali možete biti sigurni da će naručeni rezervni delovi stići do Vas u najkraćem mogućem roku.

Mašinske radionice će takođe naći pouzdanog saradnika u firmi Moca inženjering, jer ih ovde očekuje kompletna oprema, kao i svi alati potrebni da bi se posao valjano i nesmetano obavljao.

Ne dozvolite da kvar mašine prouzrokuje štetu u poslovanju Vaše firme ili radionice. Vi sami dobro znate da posao ne sme da se zaustavi. Kvar predvideti ne možete, on se prosto dešava u svakom poslu, ali može biti praktično neosetan, uz rezervne delove koje izrađuje Moca inženjering.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas