Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Biovita - ginekološka ordinacija

Ginekološko-akušerska ordinacija, praćenje trudnoće, 3D i 4D ultrazvučni pregled, dijagnostika, lečenje hlamidije soft laserom, male hirurške intervencije. Više o firmi Biovita - ginekološka ordinacija

Rol plast - roletar Novi Sad

Montaža roletni, komarnika, venecijanera, rolo i trakastih zavesa, harmonika vrata. Podprozorske daske i PVC stolarija. Servis roletni, komarnika, venecijanera. Više o firmi Rol plast - roletar Novi Sad

Odrastalište - centar za edukaciju, vanškolske aktivnosti i podršku porodici

Odrastalište nudi čuvanje školske dece, produženi boravak dece, pomoć pri izradi domaćih zadataka, sportske aktivnosti Više o firmi Odrastalište - centar za edukaciju, vanškolske aktivnosti i podršku porodici

Za kuću i stan

Izrada nameštaja po meri

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Opremanje stana ume da bude vrlo kreativan posao, jer su mogućnosti nebrojene. Međutim, da bi se uložen novac isplatio, potrebno je uređenje enterijera osmisliti tako da modeli, oblici i dimenzije nameštaja odgovaraju prostoru koji se uređuje. Izrada nameštaja po meri svakako je jedna od boljih varijanti, jer se ostvaruje maksimalna ušteda prostora, dok je vizuelni efekat zapanjujuć - sve se savršeno uklapa!

VirtualniGrad


Uz ovakav nameštaj, čak i mali stambeni prostor može da bude veoma funkcionalan. Najbolja varijanta za svaki dom je izrada plakara, kreveta, trpezarijskih stolova i stolica, cipelarnika, drvenih stepenica i kuhinja po meri.

Novin enterijer je tu da Vam pomogne svojim umećem i savetima - njihova proizvodnja nameštaja prožeta je iskustvom i kreativnošću. Bićete oduševljeni dizajnom, kvalitetom i udobnošću, a Vaš nameštaj nametnuće trend među svim Vašim prijateljima, jer biće posve drugačiji od ostalih.

Kuhinjski elementi i nameštaj

Elementi za kuhinje, ukoliko ih izrade stolari koji su znalci svog zanata, mogu znatno da Vam olakšaju i ulepšaju kulinarske poslove, a ovoj prostoriji daju toplinu i draž. Kao i kuhinjski nameštaj, tako će i majstorski odrađeni trpezarijski stolovi, plakari i cipelarnici, drvene stepenice, učiniti da Vaš stan diše, bude zdrav i prijatan za življenje.

VirtualniGrad


Plakari

Bilo da su Vam potrebni plakari za predsoblje, spavaće sobe, dnevnu sobu ili garderobu, pored toga što ćete u njih smestiti upotrebne stvari, oni svojim dizajnom veoma utiču na celokupnu estetiku stana. Novin enterijer, kada je u pitanju izrada plakara, vodi računa o maksimalnom korišćenju prostora, kao i uklapanju sa ostalim nameštajem.

Bračni kreveti od punog drveta

Nameštaj za spavaće sobe, koji Vam izradi Novin enterijer, pleniće posebošću. Njihova specijalnost su bračni kreveti izuzetnog izgleda, karakterističnih ravnih i jednostavnih linija, perfektno skladnih boja. Spavanje na njima poboljšava kvalitet života, jer su u pitanju drveni kreveti, farbani su ekološkim bojama, konstruisani tako da pruže vrhunsku udobnost.

VirtualniGrad


Izrada nameštaja po meri, u Novin enterijeru može da se obavi i po nacrtu ili želji. Ako i ne znate šta tačno želite, sigurno ćete pronaći nešto za Vas među predloženim modelima iz kataloga. Bitno je da se sve složi i uklopi, da biste dugo, dugo bili zadovoljni svojim enterijerom. Uostalom, Vi ćete tu provesti najviše vremena, pa zašto ne biste uživali koliko god možete?

Da bi Vaš stan godinama upotpunjavali najkvalitetniji plakari, kreveti, kuhinjski elementi, trpezarijski stolovi i ostali stolarski proizvodi originalnog dizajna, nema sumnje da izbor treba da Vam bude izrada nameštaja po meri.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas