Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu
Pošaljite poruku firmi Vila Maza i Lunja - prenoćište na Fruškoj gori:
Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Vila Maza i Lunja - prenoćište na Fruškoj gori

Adresa: Tursko brdo 68, 22406 Irig
Telefoni: 063 75 03 246, 022 46 30 63


VILA MAZA I LUNJA - IZNAJMLJIVANJE VIKENDICE NA FRUŠKOJ GORI

Vile na Fruškoj gori omiljene su ljudima željnim mira, čistog vazduha, dugih šetnji, uživanja uz vino... Zato ne čudi što je sve više njih zainteresovano za iznajmljivanje vikendice na Fruškoj gori. Hoteli i apartmani na Fruškoj gori pružaju komfor, ali pravo spajanje s prirodom, izolaciju i opuštanje najbolje može da Vam pruži najam kuće koja je namenski građena kao vikendica.

Vila Maza i Lunja, Fruška gora


Po čemu se vila Maza i Lunja razlikuje od ostalih vila na Fruškoj gori?

Najpre, u njoj ćete se osećati kao kod kuće, jer spavaća soba sa bračnim krevetom, dnevni boravak, kuhinja i kupatilo raspolažu svime što inače koristite: čekaće Vas kompletna posteljina, čisti peškiri, hidromasažna kada, televizor, internet, osnovne namirnice u frižideru i kuhinji. Da bi boravak u vili i zimi bio prijatan, postoji centralno grejanje, ali i starinska kaljeva peć. Sve je besprekorno čisto, prostrano i oplemenjeno rustičnim detaljima koji unose toplinu u ceo prostor.

Iznajmljivanje vile Maza i Lunja idealno je za parove sa ili bez dece, ali i za mala, proverena društva. Pored bračnog kreveta u spavaćoj sobi, za noćenje mesta ima za još dvoje, jer ugaona sofa u dnevnom boravku može da se razvuče.

Vila Maza i Lunja, Fruška gora


Možete se odlučiti da sami kuvate ili dogovoriti da Vam domaćin sprema specijalitete. Za pripremu hrane obezbeđeno je keramičko posuđe, koje jelima daje specifičan ukus. Naravno, roštilj i sač su nezaobilazni, a na raspolaganju su Vam i odlična vina. Poseban gušt je što možete sami ubrati paradajz za doručak ili neku voćkicu za osveženje.

Pored izuzetnog enterijera, fasciniraće Vas dve lepe, velike terase za sedenje i druženje. Na park prema ulici gleda poluzatvoreni trem, uz koji se nalaze roštilj i pečenjara, a koji je i u najtopljijim letnjim mesecima u debelom hladu. Vaš pogled padaće na zelenilo i cveće, a društvo će Vam praviti i razigrani Lunja koji ovde voli da se baškari. S obzirom da je ova vila na Fruškoj gori pet friendly, možete dovesti svog kućnog ljubimca.

Velika terasa iza kuće je idealna za sunčanje, ali i za posmatranje bajkovitog zalaska sunca. Pogled sa nje okrenut je prostranstvu – voćnjacima i brdima, a nije isključeno da ćete ugledati vevericu ili detlića. Ovaj deo je kao stvoren za romantiku i intimu ispod zvezdanog neba, uz vino i priče do kasno u noć.

Iznajmljivanje vikendice na Fruškoj gori


Ovde možete peći rakiju, skuvati sok, džem, ajvar... Ne samo da imate sav potreban pribor i odgovarajući prostor, nego je voće i povrće jeftinije nego na pijacama. Takođe, od meštana možete nabaviti gotovu domaću zimnicu i prvoklasan med.

Predusretljiv domaćin vile Maza i Lunja će Vas uputiti na najzanimljivija mesta, ali će Vam, ukoliko ste raspoloženi, i sam prirediti korisnu edukaciju, kroz kratke kurseve iz služenja i pijenja vina, osnove tkanja ili pravljenje predmeta od plemenite gline.

Ukoliko volite aktivan odmor, Fruška gora nudi obilje toga: obilazak manastira, šetnje kroz veličanstvenu prirodu, osveženje na jezerima, gustiranje najboljih vina u obližnjim vinarijama, bogatu gastronomsku ponudu, pa i brčkanje u bazenu sa termalnim vodama u obližnjem hotelu Vrdnik.


Više fotografija, kao i informacije o poziciji vile i njenim specifičnostima, pronaći ćete na stranici Vila Maza i Lunja - prenoćište na Fruškoj gori.

Security Image
© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas