Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Lingua - škola stranih jezika

Škola stranih jezika, standardni i intenzivni kursevi engleskog, nemačkog, španskog, italijanskog, francuskog, portugalskog, norveškog, danskog i ruskog jezika. Više o firmi Lingua - škola stranih jezika

Stomatološka ordinacija AB dr Idrizović

Stomatološka ordinacija u Novom Sadu, kvalitetne stomatološke usluge uz maksimalnu bezbolnost. Protetika, dečija stomatologija, lečenje parodontopatije itd. Više o firmi Stomatološka ordinacija AB dr Idrizović

Stomatološka ordinacija dr Potran

Kvalitetne stomatološke usluge u Bačkom Petrovcu - plombiranje zuba, lečenje paradontopatije, zubne proteze, zubna kruna, kompozitni kočić, beljenje zuba. Više o firmi Stomatološka ordinacija dr Potran

Za lakše poslovanje

Iznajmljivanje sanitarnih kontejnera

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Prilikom organizacije koncerata, sportskih dešavanja, ili bilo kog drugog događaja u prirodi, za učesnike je potrebno obezbediti smeštaj i higijenske uslove. Da duži boravak u prirodi ne bi uskratio učesnicima svakodnevne higijenske rituale, iznajmljivanje sanitarnih kontejnera je rešenje. Vrlo jednostavno, sanitarni kontejneri stvaraju intimu doma u svakoj prilici.

Iznajmljivanje sanitarnih kontejnera Mobilsistemi


Mobilni sanitarni kontejneri su opremljeni tuševima, toaletima, pisoarima, umivaonicima i klima uređajima, a imaju tank za otpadne vode, tank za čistu vodu i elektro agregate. Obezbedite kvalitetan smeštaj i vrhunsku higijenu za pevače i muzičare, jer je to Vama i  Vašim gostima najvažnije.

U zavisnosti od Vaših potreba, tj. od broja članova sastava i učesnika priredbe, možete izabrati mobilne sanitarne kontejnere sa jednim ili više toaleta i to u svim kombinacijama muško – žensko, sanitarni kontejner sa jednim toaletom, tušem i umivaonikom, sa dva toaleta, dva tuša i dva umivaonika ili neku drugu kombinaciju.  

Sve to možete obaviti u preduzeću Mobilsistemi, koji se bave iznajmljivanjem mobilnih, ekoloških WC kabina, sanitarnih kontejnera, kao i izdavanjem i prodajom stambenih kontejnera.

Veoma bitna stvar u procesu obezbeđenja higijene u sanitarnim kontejnerima je kompletan servis održavanja, koji Vam pruža firma Mobilsistemi.

Ako Vas interesuje iznajmljivanje sanitarnih kontejnera, Mobilsistemi Vam stoje na raspolaganju.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas