Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Clair doo - konjička i stočarska oprema

Oprema za konjarstvo: prodaja opreme za konje i jahače, zaprežna oprema, pribor za negu. Oprema za stočarstvo, električne ograde. Mesarska oprema. Više o firmi Clair doo - konjička i stočarska oprema

B-fit - ženski fitnes centar

Fitnes treninzi za žene: Kangoo Jumps, Aerial joga, Body forming, Funkcionalni trening, Pilates, Stott pilates, Insanity, Pump workout. Ženska teretana. Više o firmi B-fit - ženski fitnes centar

Dunđerov - transport, kombi prevoz

Dunđerov-transport, kombi prevoz iz Futoga. Prevoz kvarljive i ne kvarljive robe, selidbe, prevoz građevinskog materijala, prevoz otpadnog materijala. Više o firmi Dunđerov - transport, kombi prevoz

Za lakše poslovanje

Iznajmljivanje mobilnih toaleta za manifestacije

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Proleće je vreme kada se pripremaju i počinju da se održavaju manifestacije na otvorenom prostoru. Lepo vreme, duži i topliji dani utiču na to da se u periodu od aprila pa sve do oktobra koncerti, festivali i razni drugi skupovi u Vojvodini nižu jedan za drugim. Ukoliko je organizacija ovakvih događaja Vaša obaveza, predstoji Vam dosta priprema, pa počnite da rešavate jednu po jednu brigu.

VirtualniGrad

Obzirom na to da su ljudi posle duge zime jedva dočekali da šetkaju između bina i tezgi, očekujte da događaj koji organizujete bude masovno posećen. Međutim, da biste posetiocima omogućili ugodno provedeno vreme, a ujedno se pobrinuli da mesto održavanja ostane čisto i uredno, neophodni su Vam mobilni toaleti.

Već sad uspostavite dogovor sa firmom Eko sanitarni sistemi koja se bavi iznajmljivanjem, transportom, postavljanjem i održavanjem mobilnih toaleta za vojvođanske manifestacije. Njihove WC kabine idealne su za veliki broj ljudi, jer zauzimaju malo prostora i omogućavaju potpunu higijenu. Pokretni eko toaleti ne ostavljaju nikakve neprijatne mirise, a svetlost koja isijava iz krova omogućava korišćenje i noću.

Kada ih iznajmite, Vi više nemate nikakve obaveze oko njih. Naime, Eko sanitarni sistemi se, sve dok traje manifestacija, brinu o čišćenju, pražnjenju i dezinfekciji ovih plastičnih toaleta. Dakle, bićete mirni i Vi, kao organizator, i Vaši brojni posetioci.

Rešite jednu bitnu obavezu koju nosi organizovanje manifestacija, i uživajte u lepim trenucima i sjajnoj atmosferi, znajući da ste to i drugima omogućili, uz podršku firme Eko sanitarni sistemi – mobilni toaleti.

Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas