Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu
Pošaljite poruku firmi Visions szr - završni građevinski radovi:
Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Visions szr - završni građevinski radovi

Adresa: Javorova 2, 21000 Novi Sad
Telefon: 063 69 06 51IZGRADNJA I PRODAJA MONTAŽNIH KUĆA

U današnje vreme, potrebno je mudro rasporediti svoje finansijske snage. Ako već moramo da borimo bitku za svoj kutak, neka on bude ono što smo oduvek želeli ili se barem uputimo ka ostvarenju cilja da imamo svoj dom. Samo svoj. Koji ćemo da uredimo baš po svojoj meri. Montažne kuće nisu montažna rešenja. Dobra montažna kuća je ljubav za ceo život.

Izgradnja i prodaja montažnih kuća


U građevinskoj firmi Visions možete pronaći gotova rešenja za montažnu kuću, a možete i da ponudite njima svoju viziju kako izgleda montažna kuća iz snova. Pokažite prstom ili prenesite svoju viziju onome ko sluša. Projektovanje montažne kuće, opremanje, uređenje prepustite Visions-u.

Najnovija tehnološka rešenja, koja omogućavaju da izgradnja montažne kuće, po čvrstini, izolaciji i trajnosti, bude poput izgradnje klasične kuće od cigle i blokova, primenjuju se svuda u svetu. Odabirom Visions-a Vi dobijate jedan potpuno svež i inovativan pogled na život u kojem Vam ostaje samo samo da uživate, boraveći u prostoru koji Vam savršeno odgovara i koji zadovljava sve ekološke norme.

Detaljnije informacije o ovome, ali i o načinu na koji možete da opremite i uredite svoj novi dom pružiće Vam Visions szr - završni građevinski radovi. O detaljima o sistemu klimatizacije čitajte na stranici Toplotne pumpe - ekonomično grejanje.


Security Image
© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas