Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu
Pošaljite poruku firmi Pan Knjiga doo:
Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Pan knjiga - izdavačka kuća

Adresa: Miše Dimitrijevića 44; 21000 Novi Sad,
Telefon: 063 50 07 95; 021 66 24 801IZDANJA PAN KNJIGE

Pan knjiga - izdavačka kuća


ATLASI: Veliki atlas sveta

U atlasu su predstavljene: generalne karte, tematske karte, svet satelita, sadržaj geografskih imena i terminologija i panoramski pogledi. Takođe, tu su simboli i legenda karata, planeta Zemlja, Srbija i Crna Gora, Evropa, Azija, Afrika, Severna Amerika, Južna Amerika, Okeanija, polarne zemlje, okeani i registar geografskih naziva.

260 str., tvrd povez, zaštitni omot
Cena: 8.000 din.
Cena sa popustom: 5.600,00 din.


BELETRISTIKA: Brak za ručak, Milica Blagojević-Janković

Ima li onih koji makar nisu razmišljali o braku? Pretpostavljam da ne. Ili ste u braku. Ili van njega. U oba slučaja, razmišljate o tome kako bi bilo da ste sa one druge strane.
Brak za ručak je duhovita knjiga namenjena svima koji su već u braku i svima onima koji se spremaju za taj itekako važan životni korak, a i onima koji su sada daleko od braka, ali svakako maštaju da jednom reše i taj problem. Knjiga o istinskim problemima u braku i iskrenoj potrazi za rešenjima koja uvek postoje. Knjiga koja će vam ulepšati život, raspršiti iluzije i naterati Vas da još jednom razmislite pre nego što pojedete i poslednje parče sopstvenog braka.

Cena: 500,00 din.
Cena sa popustom: 400,00 din.


DEČJE KNJIGE: Riznica pesama za decu

Knjiga bez koje nijedno dete ne sme da odraste. Ovo je jedna od najlepših knjiga na srpskom jeziku. Lepotu ove knjige nije umanjilo ni vreme proteklo od njenog nastanka do danas. Ona je zauvek u svoje okrilje zatvorila zagonetke detinjstva. Svi koji žele da upoznaju te zagonetke neka druguju sa ovom knjigom! Ona će vam pomoći da bolje razumete i sebe i druge.


Povez: tvrd, ćirilica, 138 str.
Dimenzije: 20 cmx29,5 cm

Cena: 1.600,00 din.
Cena sa popustom: 950,00 din.
 

Pan knjiga - izdavačka kuća


ENCIKLOPEDIJE: Sveznanje

Sveznanje je neverovatno izdanje koje vrvi od informacija o svemiru, životinjama, biljkama, dinosaurusima, planeti Zemlji, umetnosti, muzici, nauci, sportu, istoriji, ljudskom telu, državama sveta, religijama, mitologiji, istraživanjema i otkrićima, klimi, arhitekturi… Ako želite da saznate koji su najvažniji događaji u istoriji, gde se nalaze najdublje pećine na svetu, ko je proveo najviše vremena u svemiru, pa čak i koje životinje nemaju mozak, oči, uši, kosti ili srce – ne tražite dalje, jer ste stigli na pravo mesto.

512 str., format 20,5x24,5, tvrdi povez, pun kolor
Cena: 5.900,00 din.
Cena sa popustom: 3.300,00 din.


ISTORIJA: Kratka istorija arhitekture

Ova Kratka istorija arhitekture približava se opštem razvoju materije sa jedne tačke gledišta koja je široka i bliska čitaocu koji nije stručnjak, obuhvatajući temu arhitekture od stroge analize do obavezne sinteze, s izborom ilustracija načinjenim na osnovu obimnog i temeljnog rada na dokumentaciji.

Knjiga obuhvata sledeće oblasti:

- Arhitektura starog veka
- Rana srednjevekovna arhitektura
- Hrišćanska srednjevekovna arhitektura
- Arhitektura renesanse
- Arhitektura baroka
- Arhitektura neoklasicizma
- Arhitektura XIX veka
- Arhitektura XX veka

256 str., tvrd povez, zaštitni omot, pun kolor
Cena: 4.800,00 din.
Cena sa popustom: 2.900,00 din.


KUVARI: Kulina Mundi

Koji su sastojci andaluzijskog gaspača? Kako Korejci pripremaju ribu? Šta Kubanci jedu za desert? Kako da napravite slavni sašimi? U čemu je tajna astečke čorbe? Na ova pitanja, i na još mnogo sličnih, odgovoriće Vam ova jedinstvena knjiga kojom ćete obići svet kulinarskih čarolija. Šezdeset vrhunskih kuvara iz četrdeset zemalja pomoći će vam da otkrijete ukusne đakonije i osobenosti njihovih nacionalnih i regionalnih kuhinja.

U ovo jedinstvenoj kulinarskoj riznici svako će pronaći pravi zlatni rudnik recepata kojima ćete oduševiti svakog koga ugostite. Ovaj najopširniji kuvar na području bivše Jugoslavije sadrži:

- Više od 500 recepata najpoznatijih svetskih kuvara
- Preko 4.000 kolor fotografija
- Podatke o jelima i njihovim sastojcima
- Detaljna uputstva o načinu pripremanja, što uključuje i fotografije

Svi recepti u okviru ove knjige su u domašaju kuvara amatera.

1055 str., tvrd povez, odlične fotografije
Knjiga se nalazi u kartonskom pakovanju sa ručkom, što knjizi daje još luksuzniju notu.

Cena: 12.500,00 din.
Cena sa popustom: 10.200,00 din.
 

Pan knjiga - izdavačka kuća


PRIRUČNICI: Enciklopedija vrtnog i sobnog bilja

Otisnuti se na put oko svijeta, iz amazonskih šuma skoknuti do afričkih stepa i meksičke pustinje, ne napuštajući svoju fotelju. Snivati o vrtoglavom usponu na vrh drveta i uživati u lepoti orhideja. Zamisliti pohod u srce džungle u kojoj se skrivaju biljke mesojedi… Te pustolovine se mogu doživeti svakog dana posmatranjem ukrasnih biljaka u svojoj kući. Većina njih, čije forme i boje prijatno deluju na naš osećaj za estetiku, poreklom su iz dalekih krajeva. Primorani da rastu na malom prostoru u saksijama i da se prilagode posebnim uslovima u našoj kući, ti lepi egzotični primerci traže našu predanost i posebnu pažnju da bi nas nagradili svojom fascinantnom i atraktivnom lepotom. Svaka stranica ove knjige, koja je plod višegodišnjeg iskustva u negovanju i posmatranju ukrasnih biljaka, otkriva tajne, koje će omogućiti da strasno uživate u njihovom prisustvu u spokojnom i udobnom ambijentu svoje kuće…

511 str., tvrd povez, odlične fotografije
Cena: 5.400,00 din.
Cena sa popustom: 3.250,00 din.


REČNICI: Rusko-srpski rečnik

Ovaj rečnik, u redakciji Bogoljuba Stankovića, najpotpunije je i najaktuelnije leksikografsko ostvarenje u oblasti rusko-srpske leksikografije. U njegovim rečničkim odrednicama, uz prevodnu sistematizaciju leksema, dat je i niz sintagmi, ustaljenih izraza, obrta, frazeologizama, poslovica, te se može smatrati da obuhvata osnovni leksički fond savremenog ruskog književnog jezika. Takođe je uključena i leksika koja se sreće u ruskoj umetničkoj književnosti, kako klasičnoj, tako i savremenoj, društvenopolitička leksika i najsavremenija terminologija za čitanje naučne i stručne literature. Fond je oko 55.000 reči.

1001 str., tvrd povez
Cena: 4.400,00 din.
Cena sa popustom: 2.800,00 din.


UMETNOST: Jansonova istorija umetnosti
(novo, sedmo izdanje)

Istorija umetnosti H. V. Jansona već više od četrdeset godina predstavlja nezaobilaznu literaturu za sve one koje interesuje umetnost. Grupa vrhunskih stručnjaka priredila je novo izdanje dopunivši klasično Jansonovo delo. Knjiga je podeljena u trideset poglavlja koja hronološki obrađuju umetnost, od preistorijske do moderne.

Novo izdanje Istorije umetnosti je prepravljeno i dopunjeno oslanjajući se na tradiciju i tekstove originalnog Jansonovog dela. Grupa naučnika, eksperata za različita poglavlja umetnosti nastavila je sa iznošenjem karakteristika umetničkih dela, analizom perioda, pravaca i doprinosa umetnika. Dodata su posebna poglavlja o renesansi u severnoj Evropi i Italiji, baroknoj umetnosti i ključnim aspektima u vezi sa modernim dobom.

1154 str., tvrd povez, odlične reprodukcije
Cena: 16.200,00 din.
Cena sa popustom: 12.600,00 din.


ZDRAVLJE I MEDICINA: Burgerštajnov priručnik hranjivih supstanci

Prevencija i lečenje izbalansiranim načinom ishrane: sve o elementima u tragovima, vitaminima i mineralima.

Ortomolekularna medicina: iskoristite supstance sopstvenog oganizma
Ishrana: šta je potrebno mom telu
Suplementi hranljivih supstanci: čuvajte ravnotežu
Vodite računa o životnom dobu: prilagodite svoj način ishrane
Konkretno: ortomolekularna prevencija i terapija
Dodatak: dodatne informacije, interakcija između lekova i hranljivih supstanci, laboratorijsko određivanje statusa hranljive supstance, ortomolekularni proizvodi

624 str., tvrd povez, pun kolor
Cena: 3.900,00 din.
Cena sa popustom: 2.900,00 din.

Detaljnije informacije o izdavačkoj kući, potražite u Pan knjizi, a predstavljanje Pan knjige na mađarskom jeziku, na stranici Tisztelt Konyvszeretok.


Security Image
© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas