Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Aluna

Salon lepote, nega lepote, tretmani. Pedikir, manikir, nadogradnja noktiju, masaža, mezoelektroporacija, fotoepilacija i depilacija, permanentni make up. Više o firmi Aluna

Sportski klub Phoenix

Borilački sportovi - kik boks, savate, MMA. Fitness, body building, aerobik. Individualni i grupni treninzi, obuka trenera i sudija. Više o firmi Sportski klub Phoenix

Helen Doron - Škola engleskog jezika za decu

Kursevi engleskog jezika za decu od 3 meseca do 14 godina, po internacionalnoj Helen Doron metodi učenja engleskog jezika kao maternjeg. Engleski jezik za bebe. Više o firmi Helen Doron - Škola engleskog jezika za decu

Praznici i slavlja

Izbeljivanje zuba

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Oduvek ste maštali o tome da Vaši zubi budu zdravi, lepi i snežno beli, ali iz nekih razloga oni baš i nisu privlačni za pogled, jer su požuteli ili potamneli. Iz tog razloga, Vi sve češće skrivate osmeh, i zavidite onima koje ovaj problem ne opterećuje.

VirtualniGrad

Nemojte očajavati, jer i Vi možete imati razloga za smeh. Stomatološka ordinacija Apolonia, izmešu ostalog, obavlja beljenje zuba. Pomoću ove stomatološke usluge Vaši zubi će bljesnuti i povratiti sjaj, a Vi ćete imati mnogo više samopouzdanja i bićete zadovoljniji.

Mnogi imaju pogrešno mišljenje da se izbeljivanjem zuba oštećuje zubna gleđ. Ovo je velika zabluda, jer se u ovoj ordinaciji taj postupak obavlja pomoću FlexiLight lampe i gela, pa ne dolazi ni do kakvog oštećenja. Beljenje zuba je čak veoma poželjno, jer ukoliko se postojeće pigmentacije ne uklone, vremenom dolazi do karijesa.

Posle beljenja se obavlja i flourizacija zuba, što dodatno doprinosi sprečavanju karijesa. Dakle, ne samo da će Vaš osmeh biti lepši nego ikad, nego ćete učiniti mnogo i za zdravlje zuba.

Bez obzira da li ste pušač, pa je belina Vaših zuba zbog toga izgubljena, ili Vaši zubi nikada nisu imali nijansu kakvu biste Vi želeli, vrhunska estetska stomatologija kojom se bavi Apolonia Vam nudi ovo sjajno i potpuno bezbedno rešenje.

Neka Vaš osmeh zablista i zaseni sve prisutne. Iskoristite akciju koju sprovodi stomatološka ordinacija Apolonia.
 


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas