Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu
Pošaljite poruku firmi Sportski klub Phoenix:
Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

SK Phoenix - Kik boks i savate

Rumenačka 33, 21000 Novi Sad
Telefon: 021 63 30 350; 064 15 54 674; 021 63 30 350KICK BOX

SK Phoenix (Feniks) je osnovan septembra 2002. godine u Novom Sadu, sa ciljem omasovljavanja i popularizacije svih disciplina kick boxa i savatea, kao i ostvarivanje vrhunskih rezultata na amaterskim i profesionalnim takmičenjima.

SK Phoenix - Kik boks


Osnivač i vlasnik, a ujedno i glavni trener u Klubu je Miroslav Odžić, naš poznati kik bokser, podpredsednik SSS i sportski direktor SSV.

Po osnivanju, klub je odmah postao punopravni član svih nadležnih Saveza, Sportske asocijacije Novog Sada, a jedan je od osnivača Savate saveza Novog Sada.

Klub od 2004. godine ima prostorije na Limanu IV, gde se na prostoru od 2 spojena skloništa, na oko 400 m2 nalazi sala za vežbanje posebno prilagođena specifičnostima kik boksa, u kojoj se održavaju treninzi, seminari i sl., a tu su i teretana, bife bar i kancelarije Kluba. Osim sale, tu se nalazi i fitnes centar. Od osnivanja, pa sve do danas, Klub organizuje Kup Novog Sada u savateu, koji je ujedno i izborno prvenstvo za reprezentaciju Srbije i Prvenstvo Vojvodine u kik boksu.

Kroz Klub je prošlo više od 400 članova, a trenutno u Klubu ima oko 150 članova različitih uzrasta i polova, od kojih su se neki opredelili za takmičenje, a neki za rekreaciju.

SK Phoenix, KBK Phoenix i SK Vojvodina, posebnu pažnju poklanjaju takmičenjima u navedenim sportovima. Počevši od 2003. godine kada su učestvovali samo na takmičenjima u kik boksu i zauzeli mesto među prvih deset Klubova u Vojvodini, preko 2004. godine gde su nastavili sa uspesima na kik boks prvenstvima i uspešno se oprobali i na takmičenjima u savateu, pa do 2005. godine kada su se uspešno borili u oba sporta i osvojili titulu prvaka sveta u combat savateu. Od 2006. godine aktivno učestvuju u oba sporta i na domaćim i na međunarodnim prvenstvima i ređaju uspehe. Među njihovim članovima su šampioni Sveta, Evrope, Balkana i Srbije.

Takmičari SK Phoenix su u oba sporta, savateu i kik boksu, za klub osvojili 251 medalju na domaćim i 29 medalja na međunarodnim takmičenjima.

Već treću godinu za redom klub SK Vojvodina je najuspešniji klub u Srbiji.

Njihovi treneri i takmičari osvojili su titule Evropskih šampiona i mnogobrojne medalje na domaćim i međunarodnim prvenstvima.

Ukoliko i Vi želite da bude deo uspešnog tima, postanite član SK Phoenix.

Security Image
© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas