Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Stomatološka ordinacija NS Dental Studio

Besplatan stomatološki pregled, popravka zuba, vađenje zuba, fasete, krunice i mostovi, parcijalne i totalne proteze, izbeljivanje zuba, RTG snimanje zuba. Više o firmi Stomatološka ordinacija NS Dental Studio

Psihijatrijska ordinacija Baračkov

Psihijatrijski pregled, psihoterapija, porodična terapija, saveti psihijatra, radionice. Lečenje zavisnosti, depresije, psihičke bolesti, anksioznosti. Više o firmi Psihijatrijska ordinacija Baračkov

Studio za održavanje tela Motus - fizikalna terapija i rehabilitacija

Fizikalna terapija i rehabilitacija, a akcentom na manuelnu medicinu. Manuelna terapija, kiropraktika, kineziterapija, elektroterapija, rehabilitacija. Masaža. Više o firmi Studio za održavanje tela Motus - fizikalna terapija i rehabilitacija

Kako da poslujem bolje?

Intervju sa Aleksandrom Rajilićem

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Da smo kroz intervjue sa Članovima Privrede već za kratko vreme uspeli u nameri da uspešne male privrednike prikažemo kao kompletne ličnosti, dokaz su brojni pozitivni komentari, upućeni kako nama, tako i Članovima koji su do sada intervjuisani. Interesantno je i podsticajno saznati na koji način razmišljaju ostali menadžeri i vlasnici firmi, kako prevazilaze prepreke i stres, čime se sve bave u životu, šta ih zasmejava. Da su Članovi Privrede VirtualnogGrada ne samo sposobni i vredni, nego i vrlo  duhoviti, dokazao nam je Aleksandar Rajilić, vlasnik molerske radionice Rajla, u intervjuu koji sledi.


Šta volite da uradite posle napornog radnog dana?

Kada dođem kući, volim da jedem, sednem kraj dece i vidim koliko su narasli od jutros. Zatim, pitam suprugu kako je i čujem se sa majkom. To radim svaki dan, da proverim zašto je, u stvari, život lep. Kad nešto nije kako treba, znam da će sutra doneti nešto novo i bolje.

Bavite li se nekim hobijem ili rekreacijom?

Strast mi je slaganje puzzli - ova aktivnost mi kida živce, ali me i vraća u stvarnost. Time dosežem dimenziju koja me podseća da svaki problem ima rešenje. Dva puta nedeljno idem na fudbal, a nešto ređe odem na bazen da plivam.

Šta Vas je u poslednje vreme najviše nasmejalo?

Nedavno sam gledao film star kao Biblija, ali sam se slatko nasmejao.

Na koji način najradije provodite vreme sa porodicom?

Sa porodicom volim da šetam i da im pustim da me čupaju za uši, smetaju mi, golicaju me i sve ostalo što im padne na pamet. Robujem njihovim željama.

Lepo putovanje na kojem ste bili? Planirate li uskoro neki put?

Na medenom mesecu smo supruga i ja bili u Egiptu, ostali smo mesec dana i bilo je nezaboravno. Ove godine, ako Bog da, idemo u Pariz.

Družite li se dovoljno sa prijateljima?

Prijatelje ne viđam dovoljno jer nemaju volje -  na žalost, svi su prilično umrtvljeni.

Zanimljiva knjiga koju biste preporučili ostalim Članovima Privrede?

Svima bih preporučio da pročitaju knjigu koja se zove Koliba. Teško je štivo, nije za svakoga, ali vredi odvojiti dah, vreme i pažnju!

Kako se borite protiv stresa?

Protiv stresa se ne borim - na žalost, on je svakodnevica svakog čoveka. Duboko dišem ako sam u frci na poslu, jer znam da će za čas biti bolje. Tako i bude.

Za uspeh na poslovnom planu, bitno je da čovek voli ono čime se bavi. Zbog čega Vi volite svoj posao?

Svoj posao volim jer sam uvek bio u stanju da na sve probleme zaboravim uz rad. Moj posao je komplikovan i zahtevan, ali ima i puno prednosti.

Presudni momenat na Vašem poslovnom putu?

Kao i svaki drugi posao, i moj je imao svoje uspone i padove - preko trnja do zvezda! Presudna odluka u mojoj karijeri je bila ta da se bavim komletnim adaptacijama.

Šta je za Vas poslovni uspeh?

Poslovni uspeh mi je zadovoljan klijent, spreman da celom svetu saopšti koliko je zadovoljan u svom novom - starom domu!

Kako biste opisali svoj odnos prema klijentu?

Prema klijentu sam uvek poslovan, retko intiman u bilo kom pogledu, ali ne odbojan. Trudim se da budem uslužan, ali ne i ponizan.

Idealan način da privučete pažnju i steknete poverenje novih klijenata?

Kod potencijalnih klijenata stičem poverenje kvalitetom, ali i arogancijom po pitanju ubeđenja da sam baš ja za njih idealan izbor.

A čime zadržavate stare klijente?

Stare klijente zadržavam kvalitetom izrade i poštovanjem bilo kakvih primedbi, ukoliko se jave u garantnom roku, pa čak i van njega.

Imate li savet za ostale Članove Privrede?

Savet je opasan dar, no ako baš moram: Klijent je uvek u pravu! Čak i kada vam zdrav razum nalaže da nije!
 

Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas