Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Lingua - škola stranih jezika

Škola stranih jezika, standardni i intenzivni kursevi engleskog, nemačkog, španskog, italijanskog, francuskog, portugalskog, norveškog, danskog i ruskog jezika. Više o firmi Lingua - škola stranih jezika

Sobe Marina

Sobe Marina, prenoćište u centru Novog Sada, u novoizgrađenom objektu, namenski konstruisanom i moderno opremljenom. Povoljan smeštaj, na apartmanski način. Više o firmi Sobe Marina

Digitalno snimanje zuba DentalScan

Digitalno snimanje zuba, kostiju lica i vilica. OPT snimanje zuba, telerendgen zuba, temporomandibularni zglobovi, dentalni radiogram, 3D snimanje zuba. Više o firmi Digitalno snimanje zuba DentalScan

Kako da poslujem bolje?

Interesovanje građana u septembru

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Leto deluje kao da je daleko, daleko iza nas. Ljudi su se vratili sa godišnjih odmora, što je uticalo i na povećanje potražnje za robama i uslugama koje nude Članovi Privrede VirtualnogGrada. U toku septembra meseca sajt VirtualnogGrada posetilo je 165.550 Građana, što je za 22.850 više nego u avgustu. Broj otvorenih strana sajta u toku meseca septembra iznosi 449.456, što je za 59.407 više otvorenih strana nego prethodni mesec.

Kako je septembar mesec u kojem počinje škola, tako je i interesovanje Građana u septembru bilo u velikoj meri usmereno ka potkategoriji Obrazovanje, gde je otvoreno 18.317 strana. U ovoj potkategoriji najveće interesovanje Građana izazivale su škole stranih jezika koje su pogledane 6.151 put!

Najposećenije su i tokom meseca septembra bile prezentacije Članova iz potkategorije Trgovina koje su posećene ukupno 27.086 puta. Građani su se najviše interesovali za knjižare, te su otvorili prezentacije Članova Privrede koji se bave izdavaštvom 1.899 puta. Zatim, veliko interesovanje su izazvali i mobilni telefoni, te je otvoreno 1.873 strane. Takođe, velika je bila potražnja za vozilima i delovima, o čemu svedoči 1.276 otvorenih strana sajta.

I ovaj mesec su izuzetno traženi advokati. Tokom meseca septembra bilo čak 1.243 posete stranicama prezentacija njihovog poslovanja. Pored njih, najtraženiji u potkategoriji Usluge, koja je otvorena 15.598 puta, bili su, sad već kao i obično, saloni lepote, sa 1.556 otvorenih strana sajta.

Za odmor od posla, građani su tražili mirno, lepo mesto, gde mogu da provedu popodne uz ukusan meni  i čaroban pogled na našeg mezimca - nemirni Dunav. Stoga, restorani na Dunavu su traženi čak 1.992 puta.

I ovaj put su od 165.550 građana VirtualnogGrada koji su tokom septembra meseca došli na sajt našeg grada, nešto preko 85% činili Građani sa teritorije Srbije, odnosno bilo ih je 140.974. Zatim, tu su građani sa teritorije Bosne i Hercegovine, njih 7.874, iz Hrvatske 5.152, dok ih je 2.883 sa teritorije Crne Gore. Desetoro građana VirtualnogGrada su poreklom sa područja Kazahstana. Od tih desetoro građana, osmoro je iz najvećeg grada republike Kazahstan - Almaty, jedan iz Pavlodara i jedan iz grada Petropavlovsk. Izgleda da imamo građane širom sveta zainteresovane za proizvode koje nude Članovi Privrede VirtualnogGrada.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas