Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Rajla - molerski radovi

Molerski i gipsarski radovi u građevinarstvu, renoviranje, adaptacija stambenog i poslovnog prostora, krečenje, keramika, izrada demit fasade, spušteni plafoni. Više o firmi Rajla - molerski radovi

HBT Gips - gipsarski radovi cene

Gipsarski radovi, cene rigips ili knauf suva gradnja. Spušteni plafoni, pregradni zidovi, adaptacija potkrovlja, oblaganje zidova. Pokriva Beograd i Novi Sad. Više o firmi HBT Gips - gipsarski radovi cene

Montesori klub Suncokreti - Montesori radionice

Montesori klub Suncokreti, u Novom Sadu, kroz Montesori program za decu organizuje redovne Montesori radionice, namenjene deci uzrasta od 3 do 10 godina. Više o firmi Montesori klub Suncokreti - Montesori radionice

Kako da poslujem bolje?

Interesovanje Građana u novembru

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

I mesec novembar je obeležen visokom tražnjom za robama i uslugama koje nude Članovi Privrede VirtualnogGrada. U toku prethodnog meseca sajt VirtualnogGrada posetilo je 159.670 Građana. Građani su otvorili ukupno 427.643 strane sajta našeg grada.

I tokom meseca novembra su, kao i tokom oktobra, najposećenije bile prezentacije Članova iz potkategorije Trgovina, koje su posećene ukupno 23.693 puta. Građani su se najviše interesovali za prodaju mobilnih telefona, te su prezentacije Članova Privrede koji se bave prodajom i servisom mobilnih telefona posećene 2.478 puta. Da li zbog novog zakona i obavezne opreme koju u svakom vozilu morate imati ili iz nekog drugog razloga, prethodnog meseca je velika bila potražnja za vozilima i delovima. O tome svedoči 1.289 otvorenih  strana  saj ta na kojima su prezentacije poslovanja Članova koji se bave prodajom vozila i delova za vozila. Veliko interesovanje su, sada već po običaju, izazvale i knjižare, čije su prezentacije poslovanja otvorene 1.252 puta.

Interesovanje Građana u novembru je velikim delom bilo usmereno i na potkategoriju Prizvodnja, koja je posećena 15.331 put. Ono što je interesantno jeste činjenica da tokom prethodnog meseca bili izuzetno traženi porizvodi od plastike, te su prezentacije poslovanja Članova koji se bave njihovom proizvodnjom otvorene 1.340 puta. Sa druge strane, veliko interesovanje je izazvala i papirna ambalaža, koja je tražena 949 puta.

Mnogi građani su odlučili na vreme da počnu sa pripremama za Novogodišnju noć. U želji za što boljim izgledom, i u mesecu novembru izuzetno su bile posećene prezentacije poslovanja kozmetičkih salona i salona lepote. Broj otvorenih strana tokom prethodnog meseca dostigao je cifru od 3.559 za salone lepote i 2.916 za kozmetičke salone.

Od 159.670 građana VirtualnogGrada koji su tokom oktobra meseca došli na sajt našeg grada, nešto preko 85% činili Građani sa teritorije Srbije, odnosno bilo ih je 129.688. Zatim, tu su građani sa teritorije Bosne i Hercegovine, njih 8.024, iz Hrvatske 5.143, dok ih je 3.452 sa teritorije Crne Gore. Veliko iznenađenje jeste broj poseta Građana sa teritorije Amerike - čak 4.134 ljudi i to su mahom Građani koji žive na teritoriji Kalifornije - čak 3.463 njih!


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas