Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Advokatska kancelarija Dejan Ukropina

Advokatska kancelarija, pravni konsalting za domaće i strane kompanije, korporativno pravo. Radni sporovi, izrada ugovora, simultano i konsekutivno prevođenje. Više o firmi Advokatska kancelarija Dejan Ukropina

Unikatni nakit Lili - izrada nakita

Izrada i prodaja unikatnog nakita. Unikatni nakit od drveta, kože, stakla, poludragog kamenja, žice itd. Unikatne ogrlice, minđuše, narukvice, prstenje. Više o firmi Unikatni nakit Lili - izrada nakita

Plesni studio Altair Sremski Karlovci

Plesni studio Altair Sremski Karlovci. Prvi mladenački ples, rekreacija za žene, rekreacija za decu show dance. Više o firmi Plesni studio Altair Sremski Karlovci

Kako da poslujem bolje?

Interesovanja Građana u junu

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Interesovanje Građana u junu je bilo, kao i uvek, izuzetno raznovrsno. Kulinari su posetili sajt VirtualnogGrada u potrazi za receptima i idejama kako da pripreme boraniju, tartar sos, musaku od tikvica, ćufte u sosu i mnoga druga jela.

Neki od građana došli su na sajt u potrazi za najrazličitijim informacijama - neki od njih su tražili više informacija o krstaškim ratovima, šta je to e-mail, proizvodnji leda, prodaji tegli, a neke je zanimalo koliko na svetu postoji muva.

Naravno, kao i uvek, najveći deo Građana posetio je prezentacije Članova Privrede VirtualnogGrada. Tokom meseca juna, ukupno je otvoreno 407.435 stranica sajta VirtualnogGrada, a najposećenije su bile prezentacije firmi iz kategorije Trgovina, koje su posećene 36.901 put, zatim iz kategorije Usluge, 25.967 puta, Proizvodnja 20.809 puta, Obrazovanje sa 20.264 otvorene strane i tako dalje.

Da se Građani pripremaju za radove po kući, nadajući se lepšem vremenu, pokazuje potreba za alatima i opremom, među kojima su i alati za krečenje. Fakultet tehničkih nauka i Srednja ekonomska škola Svetozar Miletić najposećenije su prezentacije u okviru potkategorije Obrazovanje, čemu je sigurno u velikoj meri doprinela junska groznica u vezi sa upisivanjem srednjih škola i fakulteta.

Velik broj Građana iskorišćava niske temperature i kišu kako bi na vreme ugradili klima uređaj, tako da je to bio još jedan od proizvoda u čijoj su potrazi oni dolazili na sajt VirtualnogGrada i kontaktirali naše Članove Privrede. Drugi se, pak, pripremaju za leto, kada će lepa i negovana koža doći do izražaja, te traže kozmetičke usluge i salone lepote.

Obzirom na to da se približava Exit, ljudima koji žive van Novog Sada, potreban je smeštaj tokom četiri dana festivala. To je uticalo na učestalu potragu za smeštajem u hostelima i hotelima u Novom Sadu.

Pomozite i Vi da obezbedimo Građanima sve potrebne informacije. Aktivno učestvujte i obaveštavajte ih o svemu što nudite. Mi smo tu da Vam pomognemo da sve informacije na pravi način dođu do njih.

Ukoliko, pak, još uvek niste Član Privrede VirtualnogGrada, a poslovni cilj su Vam veći prihodi, veća zarada i više kupaca, prijavite svoju firmu za Članstvo.
 


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas