Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu
Pošaljite poruku firmi PIP doo - proizvodnja tortilja:
Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

PIP doo - proizvodnja tortilja

Adresa: Tekelijina 43, 21000 Novi Sad
Telefoni: +381 (0) 21 42 33 30; +381 (0) 21 42 33 68; +381 (0) 21 45 12 82



INTEGRALNI KEKS VODENIČARSKO BLAGO

Integralni hleb, integralni pirinač, integralna testenina, integralni kolači... Integralna hrana postaje sve popularnija, a nije ni čudo kada je zdrava i blagotvorna na ljudski organizam. Integralne žitarice bogate su biljnim vlaknima, povoljno deluju na krvne sudove i creva, smanjuju rizik od srčanih bolesti, regulišu masnoću i šećer i čuvaju vitku liniju.

Integralni keks Vodeničarsko blago, VirtualniGrad


PIP doo Vam nudi zdrava i čarobno ukusna integralna peciva: slani i slatki integralni keks Vodeničarsko blago. To je jedini pravi integralni keks na našem tržištu, a njegov ukus će Vas fascinirati i učiniti da Vodeničarsko blago bude Vaša svakodnevna užina i omiljena grickalica.


INTEGRALNI SLANI KEKS

Integralni slani keks Vodeničarsko blago je slano integralno pecivo, visoke makrobiotičke vrednosti. Sadrži semenke poznate po nutritivnoj vrednosti: semenke lana, susama, suncokreta, bundeve, ovsene pahulje, ječmene pahulje, kao i četiri vrste brašna: pšenično, raženo, kukuruzno i sojino punomasno. Ovaj integralni keks sadrži dobre masnoće, koje naše telo ne proizvodi, a vrlo je važno da ih unesemo.

Vodeničarsko blago slani integralni krekeri mogu biti odlično posluženje za goste. Poslužite ga ukrašenog začinskim biljem, raznim salatama, sirnim namazima, pavlakom...

Vodeničarsko blago, slano i slatko integralno pecivo, VirtualniGrad


SLATKI INTEGRALNI KEKS

Kako biste se posle slanih zalogaja i zasladili, a da ne unosite dodatne šećere, masti i ostale nezdrave namirnice, osmišljen je slatki integralni keks sa brusnicom i suvim grožđem. Probajte savršenu kombinaciju integralnog brašna i kiselkasto-slatkog voća. Ovaj integralni slatkiš dopašće se i Vašoj deci, pa ćete ovim putem lakše da ga naviknete na zdravu hranu.


Ukoliko Vas privlače originalne meksičke tortilje, više informacija pogledajte na stranici PIP doo - proizvodnja tortilja.

Kako da pripremite i servirate tortilje u slanoj i slatkoj varijanti, saznajte na stranici Recepti za tortilje.






Security Image
© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas