Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Zorus Stil szktr - salon zavesa

Salon zavesa, šivenje i prodaja zavesa. Zavese, garnišne, draperije, ukrasni jastuci, prekrivači, baldahini, stolnjaci, mebl štofovi, dekorativne tapete. Više o firmi Zorus Stil szktr - salon zavesa

Poliklinika Consilium

Ginekološka, internistička, radiološka, ortopedska i ordinacija za estetsku medicinu. Sistematski pregledi. Ultrazvučni pregledi, mamografija. Više o firmi Poliklinika Consilium

Stomatološka ordinacija dr Potran

Kvalitetne stomatološke usluge u Bačkom Petrovcu - plombiranje zuba, lečenje paradontopatije, zubne proteze, zubna kruna, kompozitni kočić, beljenje zuba. Više o firmi Stomatološka ordinacija dr Potran

Za porodicu

Igraonica - mesto za bezbednu igru

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Klincima je neophodno prostranstvo za igru, u kojem mogu da jurcaju i skaču do mile volje. Ukoliko se igraju u stanu, postoji mogućnost da će nešto razbiti. Ako su napolju, roditelji nikad nisu mirni, jer ne znaju da li je dete u svakom momentu bezbedno. Zato je maštovito opremljena igraonica najpraktičnije rešenje i savršeno bezbedno mesto za svakodnevnu igru dece.

VirtualniGrad

Dečija igraonica i rođendaonica Zvezdani svet zabave Starli nudi Vašem mališanu pregršt zabave, ludorija i vratolomija, jer oni imaju najčudesnije sprave za igranje, skakanje, penjanje, spuštanje i ostale aktivnosti omiljene najmlađima. Sve je prostrano, šareno i bajkovito, a opet tako meko i sigurno za male vragolanke i vragolane.

Ne samo da ćete biti opušteni dok se Vaše dete igra, već ćete na ovom mestu pronaći i trenutke mira samo za sebe. Roditeljima su na raspolaganju dnevna štampa, časopisi i knjige iz Starlijeve biblioteke, pa ćete na ovaj način napraviti relaksirajuću pauzu u ubrzanom dnevnom ritmu.

U slučaju da Vam više odgovara da za to vreme pozavršavate obaveze, znaćete da je igraonica  sjajan izbor za boravak deteta. Radno vreme igraonice je svakog dana do 21. 30, što je čini Vašim osloncem ne samo preko dana, nego i uveče i vikendom.

VirtualniGrad

Gumeni dvorci, uzbudljivi tobogani, raznobojne loptice, penjalice i ostale, beskrajno zabavne stvari učiniće da igraonica bude omiljeno mesto Vašem detetu. Nema sumnje da će ono poželeti da se baš na ovom mestu organizuje njegova rođendanska proslava.

Nema potrebe da branite deci da skaču i vijaju se, galame, jer postoji mesto na kojem je sve to dozvoljeno, koje postoji baš zbog toga, a to je dečija igraonica Starli.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas