Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Medicinska elektronika doo

Slušni aparati Siemens - ovlašćeni uvoznik i distributer. Prodaja slušnih aparata, servis, lekarski pregled i snimanje sluha. Više o firmi Medicinska elektronika doo

Pedijatrijska ordinacija Dr Olivera Savić

Pedijatrijski pregledi dece, ultrazvuk kukova, glave, stomaka i pojedinačnih organa. Pregledi dečijih specijalista. Školica za roditelje i buduće roditelje. Više o firmi Pedijatrijska ordinacija Dr Olivera Savić

Stomatološka ordinacija MD Dent 021

oralna higijena zuba,popravak zuba,lečenje zuba,uklanjanje zubnog kamenca,vađenje zuba,stomatološka protetika,estetska rekonstrukcija,plombiranje,beljenje zuba Više o firmi Stomatološka ordinacija MD Dent 021

Za odrasle

Igranje uloga: Modna revija donjeg veša

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Razgolititi se skroz može biti veoma seksi, ali ništa nije toliko erotično kao letimičan uvid u nešto obećavajuće. Igranje uloga koristi prednosti prirodnog nagona čoveka da vidi više, a može da bude  zabavna, seksi revija omiljenog odevnog predmeta – donjeg veša.

Donji veš

Šta je potrebno:

Za ovu ulogu, potrebno Vam je samo nekoliko stvari: kolekcija Vašeg omiljenog veša, nekoliko sveća, muzika i raspoloženje. Ako ste u nedostatku sa vešom, učinite korak dalje, tako što ćete se ušunjati sa voljenim u kabinu za presvlačenje u svojim omiljenim prodavnicama, isprobavajući seksi komade odeće.

Stvaranje dobrog raspoloženja:

Ostavite jedan od Vašeg omiljenog komada rublja okačen sa porukom, na mesto gde bi ga partner lako pronašao. Na ceduljici ostavite poruku koja ga poziva da prisustvuje najznačajnijem događaju izlaganja donjeg veša. Napišite mu i detalje: gde i kada ga očekujete.

Predveče ostavite porukicu da mu malo zagolicate maštu, kao na primer:

 • Imam nešto crno i svilenkasto i znam da će ti se dopasti.
 • Da li znaš da izgledam ukusno u crvenom?
 • Ne mogu da dočekam da otkriješ moj najnoviji poklon.

Dodatne ideje:

 • Dopustite mu da Vas fotografiše dok se šepurite u novim stvarčicama. Zadržite omiljene gaćice i brushalter i predložite mu da urami te fotografije ili da napravi erotski kalendar.
   
 • Koristite rekvizite kako biste začinili svoju ulogu. Značajne asesoare, kao što su rukavice, štikle i nakit nemojte zaboraviti.
   
 • Ne zaboravite da sredite frizuru i šminku u zavodnički, seksi stil.
   
 • Outfit koji ste izabrali treba da Vam bude udoban. Ako se ne osećate ugodno samo u vešu, iskoristite neke seksi dodatke. Budite kreativni sa kratkim suknjama, pidžamama, kupaćim kostimima, pa čak i odećom za vežbanje. Čak i rublje koje nosite svakodnevno, u kombinaciji sa nakitom, razbarušenom kosom, šminkom i štiklama, će imati veliki uticaj na Vašeg partnera.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas