Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Specijalna ginekološka bolnica Genesis

Ginekološki pregledi,prenatalna dijagnostika, praćenje trudnoće, lečenje steriliteta, vantelesna oplodnja, estetska hirurgija, ultrazvuk dojki. Više o firmi Specijalna ginekološka bolnica Genesis

Adamović nameštaj i proizvodnja košnica za pčele szr

Stolarska radionica, izrada stolarije od drveta, medijapana i iverice. Proizvodanja košnica za pčele. Nameštaj po meri: kuhinje, kreveti, komode, vrata Više o firmi Adamović nameštaj i proizvodnja košnica za pčele szr

Stomatološka ordinacija NS Dental

Stomatološka ordinacija u Novom Sadu, pruža najkvalitetnije stomatološke usluge. Dečija stomatologija, protetika, oralna hirurgija, implantati, vadjenje zuba. Više o firmi Stomatološka ordinacija NS Dental

Jedan je svet

ISWA Svetski kongres 2016. iz oblasti zaštite životne sredine - 31.03.2016

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

ISWA Svetski kongres 2016, najznačajniji projekat Međunarodne organizacije za upravljanje čvrstim otpadom, biće održan u Novom Sadu od 19. – 21. Septembra 2016. godine, u kongresnom centru Master Novosadskog sajma. Novi Sad time postaje prvi grad u regionu koji će biti domaćin jedne ovakve konferencije. Konferencija je posebno značajna jer će na njoj svoja iskustva razmeniti 1000 najboljih stručnjaka i predstavnika globalnih korporacija iz 65 zemalja.

ISWA Svetski kongres 2016, Novi Sad


Time što je Srbiji dodeljena uloga organizatora ovog kongresa, našoj zemlji je automatski obezbeđena i proaktivna uloga u međunarodnom pokretu za očuvanje i unapređenje naše planete.

ISWA Svetski kongres 2016. godine svakako je jedinstvena prilika da se na jednom mestu skupe najpriznatiji svetski stručnjaci iz oblasti zaštite životne sredine, i da kroz sinergiju ideja i razmenu iskustava, poboljšavaju svoj rad, u cilju oblikovanja zdrave, čiste i održive budućnosti. Inače, poslednji put je organizacija Svetskog kongresa, od strane Međunarodne asocijacije za upravljanje čvrstim otpadom, poverena zemlji iz Jugoistočne Evrope pre čak 30 godina!

Organizator ISWA 2016 World Congress-a je Asocijacija za upravljanje čvrstim otpadom (SeSWA), u saradnji sa Departmanom za inženjerstvo zaštite životne sredine u Novom Sadu, Fakultetom tehničkih nauka i Međunarodnom asocijacijom za upravljanje otpadom (ISWA).

Pored organizacije ovog velikog i značajnog svetskog kongresa, Departman za Inženjerstvo zaštite životne sredine i zaštite na radu vrši upis na studijske programe: Inženjerstvo zaštite životne sredine, Inženjerstvo zaštite na radu i Čiste energetske tehnologije. Departman organizuje i besplatnu pripremnu nastavu za polaganje testa sklonosti koji je sastavni deo prijemnog ispita. Sve informacije u vezi sa ovim temama možete potražiti na izzsupis2016@gmail.com, kao i putem telefona 021 48 52 458.

Sve informacije o Kongresu možete pratiti preko ovog linka.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas