Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Motel Bojana

Za sve one koji traže jeftin motelski smeštaj ili noćenje u Novom Sadu, motel Bojana predstavlja svoju specijalnu ponudu za sve drage goste. Bežični internet. Više o firmi Motel Bojana

Komar szr - proizvodnja somuna

Proizvodnja somuna za pekare, roštiljnice, restorane i mini markete usluga je koju obavlja szr Komar. Sarajevski somun bez aditiva. Više o firmi Komar szr - proizvodnja somuna

Zabavni park Starli

Najsavremeniji zabavni park u Novom Sadu. Igraonica za decu od 1 do 12 godina, rođendaonica, otvoreni teren za sport, kreativno - obrazovni programi. Više o firmi Zabavni park Starli

Hobi i sport

Hrana za papagaje i hrčke Versele-laga

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Vaš kućni ljubimac je veseli papagaj,  živahni, ali umiljati hrčak, nežni zeka, mazno morsko prase? Potrebno da znate kako da ih pravilno hranite, jer od toga zavise životni vek, kondicija i izgled ovih simpatičnih životinjica. Belgijska hrana za papagaje i glodare Versele-laga, obezbeđuje Vašim ljubimcima adekvatnu količinu svih potrebnih sastojaka, i garantuje im pravilne i zdrave obroke. Kupovinom ove hrane u pet shop-u Zoovet, dobijate i činiju za hranu, iz koje će papagaji ili hrčci sa uživanjem jesti.

Hrana za papagaje, VirtualniGrad


Hrana za ptice obuhvata hranu za papagaje i kanarince, dok u hranu za glodare spada hrana za hrčke, miševe, pacove, zečeve, degu veverice. morsko prase.

Hrana za papagaje


Kada je u pitanju pravilna ishrana papagaja, trebalo bi biti veoma pažljiv kada im se određuju obroci. U svom prirodnom okruženju, papagaji jedu razne semenke, bobice, povrće, orašasto voće, travke. Kada papagaj živi u kućnim, uslovima, najbolje je da Vam stručnjaci, u odnosu na starost i vrstu papagaja, preporuče hranu koja je pravljena baš za ove ptice.

No, porcije koje svakodnevno dajete malim papagajima ne smeju biti prevelike. Takođe, vodite računa o tome da im obroke dajete u približno isto vreme. Ukoliko niste sigurni koje semenke su važne u ishrani Vašeg pernatog ljubimca, ne eksperimentišite sami. Ukoliko je ishrana papagaja nepravilna, posledice mogu biti avitaminoza i razni psihofizički poremećaji.

Idealna hrana za papagaje svakako je mešavina zrnastog semenja, kao što je to slučaj sa markom Versele-laga. Sa ovakvim miksom semenki namenjenom papagajima, možete biti mirni. Posmatrajte pticu, i primetićete da uživa u svakom zalogaju!

Hrana za hrčke, VirtualniGrad


Hrana za hrčke

Hrčak je nestašan, aktivan i beskrajno zanimljiv za gledanje. Pored toga, ume da bude izuzetno mazan. Kakav god da je karakter Vaše plišane igračke, samo pravilna ishrana hrčka može da mu obezbedi zdravlje i maksimalan životni vek.

Hrčci su svaštojedi, koji u prirodnom okruženju grickaju semenke, žitarice, povrće i insekte. Međutim, kada žive u Vašem domu, gotova hrana im obezbeđuje sve potrebne sastojke za zdrav i pravilan razvoj. Hrana za hrčka Versele-laga priuštiće mu pravo veselje svaki put kad mu njom napunite činiju za hranu. Ne zaboravite da mu uvek ostavite pored i ćasu sa vodom, jer će hrčak posle hranljivog obroka sigurno biti žedan!

Činija za hranu, koju dobijate uz kupovinu Versele laga hrane, pored toga što je estetski lepa, sa slikama malih glodara, izuzetno je pogodna za čuvanje hrane, jer ima poklopac, pa ne dolazi do organoleptičkih promena usled kontakta sa vazduhom, svetlom ili insektima, što se dešava, ukoliko hranu nepravilno čuvamo.

Da bi Vaš hrčak, zec, morsko prase, veverica, miš, pacov ili papagaj bili zdravi i siti, nahranite ih najkvalitetnijim. Sigurna opcija je hrana za papagaje i hrčke Versele-laga, koju će Vam obezbediti veterinarska apoteka i pet shop Zoovet.
 


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas