Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Dr Prolić Popov - dermatološka ordinacija

Specijalistička ordinacija za kožne bolesti, nega i lečenje problematične kože, trajno uklanjanje izraslina na koži i nepoželjnih dlaka sa lica i grudi. Više o firmi Dr Prolić Popov - dermatološka ordinacija

Firange doo - zavese, tapete, mebl štofovi

Salon zavesa, prodaja zavesa - preko 20. 000 uzoraka zavesa Španije, Slovenije, Belgije i Nemačke. Zavese, draperije, sistemi za zavese. Mebl štofovi. Parketi. Više o firmi Firange doo - zavese, tapete, mebl štofovi

Za lakše poslovanje

Hotelske brave i sefovi

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Ako se bavite hotelijerstvom i želite svojim gostima da ponudite sigurnost po pitanju ličnih stvari, ugradnja elektronskih brava i sefova je pametna investicija. Na jednostavan način, možete osigurati pristup sobama i prestati da brinete o bezbednosti tuđih stvari. Hotelske brave i sefovi su elegantno rešenje za sve hotele a možete ih ugraditi bez problema na već postojeća vrata.

Hotelske brave i sefovi HCC


Preduzeće HCC vrši instaliranje sistema sa karticama za elektronske brave i ugradnju elektronskih brava, potrebno je samo da se odlučite za proizvođača, Adel, JWM – IC, Omnitec, ili Videx-CyberlockUgradnja elektronskih hotelskih brava, omogućava hotelijerima kontrolu pristupa i jednostavno korišćenje. Hotelske kartice za elektronsko otključavanje, čuvaju u memoriji preko 800 otvaranja, što svakako dovodi sigurnost hotela na viši nivo. Takođe, hotelska brava ima mogućnost da upozori hotelsko osoblje da je brava oštećena, ili da su vrata loše zatvorena, što dovodi do bržeg reagovanja i rešavanja problema.

Hotelske brave i sefovi HCC


Hotelski sef isto radi na principu elektronske kartice, ima čvrstu čeličnu konstrukciju i veoma je jednostavan za upotrebu. Otvaranje hotelskog sefa je na šifru, a postoji i mogućnost očitavanja svakog otvaranja i zatvaranja sefa po datumu, vremenu i načinu, što dodatno povećava kontrolu i sigurnost.

Ako želite da ugradite hotelske brave i sefove, posetite HCC.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas