Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu
Pošaljite poruku firmi Hostel NS Rental Studio:
Hostel NS Rental Studio
Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Hostel NS Rental Studio Novi Sad

Adresa:
Branka Bajića 64, III sprat, Stan 19,
21000 Novi Sad
Telefon:
+381 63...Klik za prikaz celog broja

http://www.smestajnovisad.rs
Prijatan smeštaj u neposrednoj blizini Novosadskog sajma dobro povezan autobuskim linijama. Hostel, jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne sobe. Cene smeštaja.
Kliknite za veću sliku - Smeštaj u blizini Novosadskog sajma
Smeštaj u blizini Novosadskog sajma
Kliknite za veću sliku - Hostel NS Rental Studio, Novi Sad
Hostel NS Rental Studio, Novi Sad
Kliknite za veću sliku - Jednokrevetne sobe, NS Rental Studio Novi Sad
Jednokrevetne sobe, NS Rental Studio Novi Sad
Kliknite za veću sliku - Dvokrevetne sobe, NS Rental Studio, Novi Sad
Dvokrevetne sobe, NS Rental Studio, Novi Sad
Kliknite za veću sliku - Trokrevetne sobe, NS Rental Studio Novi Sad
Trokrevetne sobe, NS Rental Studio Novi Sad
Kliknite za veću sliku - Smeštaj NS Rental Studio, Novi Sad
Smeštaj NS Rental Studio, Novi Sad
Kliknite za veću sliku - Smeštaj u Novom Sadu, NS Rental Studio
Smeštaj u Novom Sadu, NS Rental Studio
Kliknite za veću sliku - Prenoćišta - hostel NS Rental Studio
Prenoćišta - hostel NS Rental Studio

Novi Sad, jedan od najgostoljubivijih gradova na Balkanu, ima mnogo toga da Vam pokaže. A kada jednom dođete, poslovno ili privatno, zaljubićete se u njega i poželeti da dolazite češće. Ali svaki put kada ste u poseti, morate pronaći adekvatan smeštaj, koji je dobro povezan autobuskim linijama, a uz to smešten blizu većih tržnih centara, restorana i mesta za provod.

Kada je u pitanju smeštaj Novi Sad ima da ponudi velik izbor najrazličitijih vrsta prenoćišta. Hoteli, hosteli, apartmani, sobe, uređeni i opremljeni po svačijem ukusu. Međutim, mnogi od njih imaju brojne nedostatke ili ograničenja. Previsoke cene, lokacija na periferiji, zabranjeno uvođenje kućnih ljubimaca itd.

Ako Vam zatreba udoban i prijatan smeštaj u Novom Sadu, hostel NS Rental Studio će Vam ponuditi odlične sobe u neposrednoj blizini Novosadskog sajma. I ne samo to. Na par minuta hoda prolaze autobusi koji Vas mogu odvesti do centra grada, na Petrovaradinsku tvrđavu, Novo Naselje i sve druge delove grada. Hostel ima poseban ulaz, dvorište i parking prostor ispred samog objekta.

U hostelu NS Rental Studio, na raspolaganju Vam je 5 soba sa ukupno 9 kreveta. U zavisnosti od toga koliko Vas dolazi, možete se odlučiti za jednokrevetne sobe, dvokrevetne sobe ili trokrevetnu sobu. Dve jednokrevetne, dve dvokrevetne i jedna trokrevetna soba, prijatno opremljene, dočekaće Vas blistavo čiste u koje god doba dana ili noći da dođete.

Sve sobe imaju centralno grejanje, klima uređaj, televizor i internet. Obezbeđeni su Vam peškiri i posteljina. Kompletan smeštaj se čisti jednom dnevno, tako da ne morate da brinete o higijeni, ona je na izuzetno visokom nivou. Na raspolaganju su Vam dva kupatila sa wc-om i fenom za kosu, uz mogućnost pranja veša. Čajna kuhinja je tu da u bilo koje doba dana sebi skuvate topao čaj, kafu ili mikrotalasnoj pećnici podgrejete nešto za jelo.

Ukoliko sa sobom nosite neke dragocenosti ili veće količine novca, hostel NS Rental Studio ima poseban sef u kojem ih možete ostaviti. Zaposleni će se pobrinuti za Vašu imovinu, kako ne biste brinuli o njenoj sigurnosti, već maksimalno uživali u obilasku Novog Sada, šopingu ili druženju sa prijateljima.

Cene smeštaja se kreću od 15 do 20 eura po osobi u zavisnosti od sobe koju odaberete. Za jednokrevetne sobe, potrebno je izdvojiti 20 eura po osobi, za dvokrevetne sobe 17 eura, a za trokrevetne 15 eura po osobi. Navedene cene obuhvataju noćenje sa doručkom, osiguranje i boravišnu taksu. Hostel NS Rental Studio ima i specijalan popust za veće grupe.

Prijatna atmosfera, sobe opremljene sa ukusom, udobni kreveti u kojima ćete se istinski odmoriti, pristupačne cene i gostoljubivost domaćina samo su deo aduta koje ovaj hostel ima. Dođite i proverite šta sve još imamo da Vam ponudimo i pružimo. Vaš hostel NS Rental Studio.

Broj otvorenih strana ovog meseca: 14
Ukupno: 1886
Security Image
© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas