Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Aleksandar Inženjering doo

Prodaja i servis mernih instrumenata, merenje električnih veličina, osvetljaja i luminanse, buke, vibracija, mikroklime, prašine, E/M zračenja. Više o firmi Aleksandar Inženjering doo

Specijalistička psihijatrijska ordinacija Dr Čedomir Njegomir

Psihijatar, individualna, grupna psihoterapija, stres, PTSP, fobije, lečenje zavisnosti, psihijatrijska procena za invalidsku komisiju, sačinjavanje testamenta. Više o firmi Specijalistička psihijatrijska ordinacija Dr Čedomir Njegomir

Physio Motion Ambulanta za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju

Rehabilitacija, terapija Matrixom, fizikalna terapija, kineziterapija, dray needling, kinesio taping, mobilspin koncept, mulligan koncept, masaža, relax masaža Više o firmi Physio Motion Ambulanta za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju

Za porodicu

Hemijsko čišćenje u Vašoj hemijskoj čistioni

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Hemijsko čišćenje je za neke delove garderobe apsolutno neophodno, kako bi se vratile u život stvari koje su mesecima bile spakovane ili uklonila nezgodna mrlja koja nikako neće da se opere. Takođe, pranje osetljivih materijala nije poželjno u kućnim uslovima, jer se fina tkanina lako može oštetiti. Nezamenjivo je kada imate hemijsku čistionu na koju možete da se oslonite, a takav je Pop's pri TC Merkator u Novom Sadu.

Hemijsko čišćenje, Pops


Osvojiće Vas najpre srdačan pristup, a potom i profesionalna usluga čišćenja po najsavremenijim svetskim metodama, čiji rezultat su besprekorno čiste tkanine, ponuda najboljih solucija i Vaša bezbrižnost!

Pop's će za Vas obavljati sledeće usluge:
 

  • hemijsko čišćenje i pranje odeće od tekstila i kože
  • pranje i peglanje rublja, zavesa, presvlaka i slično
  • bojenje odeće od tekstila i glatke kože
  • usluge prepravke i popravke odeće

Nakon prve usluge koju Vam obave, poželećete da postanete član Kluba prioritetnih potrošača, koji imaju brojne pogodnosti i specijalnu uštedu.

Proverite zašto je Pop’s prva firma sa područja bivše Jugoslavije koja je članica najvećeg evropskog udruženja za negu tekstila CINET i najvećeg svetskog udruženja hemijskih čišćenja IDC.

Da biste svojoj omiljenoj odeći maksimalno produžili rok i učinili je još lepšom i mirisnijom, hemijsko čišćenje poverite čistioni Pop's.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas