Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu
Pošaljite poruku firmi Hatez 2009 doo:
Hatez 2009 doo
Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Hatez 2009 doo - HTZ zaštitna oprema Novi Sad

Adresa:
Novosadskog sajma 29,
21000 Novi Sad
Telefon:
021 4739300Klik za prikaz celog broja

Zaštita na radu, HTZ oprema. Lična zaštitna sredstva, radna odela, zaštitni kombinezoni, zaštitna obuća, zaštitne maske i naočare, radni i medicinski mantili.
Kliknite za veću sliku - HTZ oprema - zaštita glave
HTZ oprema - zaštita glave
Kliknite za veću sliku - Zaštitna odeća, radna odeća
Zaštitna odeća, radna odeća
Kliknite za veću sliku - HTZ oprema - zimski program
HTZ oprema - zimski program
Kliknite za veću sliku - Zaštitne rukavice
Zaštitne rukavice
Kliknite za veću sliku - Zaštitna obuća
Zaštitna obuća
Kliknite za veću sliku - HACCP program
HACCP program
Kliknite za veću sliku - Proizvodi za jednokratnu upotrebu
Proizvodi za jednokratnu upotrebu
Kliknite za veću sliku - Zaštita u poljoprivredi
Zaštita u poljoprivredi
Kliknite za veću sliku - Zaštita od pada
Zaštita od pada
Kliknite za veću sliku - Majice i kape
Majice i kape
Kliknite za veću sliku - Bezbednosni znakovi i nalepnice
Bezbednosni znakovi i nalepnice
Kliknite za veću sliku - Ručni alat
Ručni alat

Zaštita na radu neophodna je svima, bez obzira na posao kojim se bave. Zakon o bezbednosti i zaštiti zdravlja na radu jasno kaže da je dužnost svakog poslodavca da se nabavi odgovarajuća zaštitna oprema, odnosno lična zaštitna sredstva. Tu nema dileme. Vaše je samo da odaberete od koga ćete je nabavljati.

Zaštitna oprema za sve delatnosti, može da se nabavi u firmi Hatez 2009 doo. Ipak, proizvodnja i prodaja zaštitne opreme nije sve što oni mogu da Vam ponude – tu su i saveti i edukacija o vrstama i korišćenju zaštite. Dovoljno je da kažete čime se bavite, i u Hatezu 2009 će Vam dati najbolji predlog šta da koristite. Time će bezbednost i zdravlje na radu u Vašem preduzeću biti osigurani.

Bilo da se Vaša firma bavi građevinom, poljoprivredom, trgovinom, proizvodnjom, zdravstvom, umetnošću, obrazovanjem ili nekom drugom delatnošću, sada znate gde ćete pronaći adekvatnu zaštitu. Njihova ponuda HTZ opreme podrazumeva:

  • Zaštita glave, lica i sluha: JSP šlemovi, viziri, kačketi, zimske vodonepropusne kape, zaštitne naočare, varilačke naočare, varilačke maske, antifoni (naušnice), čepići za uši
  • Zaštita  tela: (radna odeća i zaštitna odeća): radna odela, kombinezoni, polukombinezoni, prsluci, pilot pantalone, bluze, moler odelo, medicinske uniforme, medicinski mantili, HACCP odelo, kuvarsko odelo, košulje, majice, zaštitni kombinezoni sa kapuljačom, zaštitne kecelje, fluorescentne jakne, fluoroscentni prsluci, vodonepropusne zimske jakne, termo prsluci, kabanice, mantili
  • Zaštita ruku: zaštitne rukavice (kožne, kombinovane, slojevite, PVC i nitrilne rukavice, tekstilne, specijalne, ansell, elektroizolacione)
  • Zaštita nogu: zaštitna obuća (cipele, sandale, patike, čizme), radna obuća (sanitarne sandale, medicinske klompe)
  • Zaštita za jednokratnu upotrebu: maske, medicinski mantili, kombinezoni, rukavice, navlaka za obuću
  • Zaštita od pada: opasači za visinske radove, užad, automatska kočnica


Među zaštitnom opremom nalazi se i dosta proizvoda koji mogu da posluže kao zaštita u Vaše slobodno vreme: na vikendici, u šetnji prirodom, na pecanju, u baštovanstvu... Ljubiteljima sporta namenjena su odela za skijanje, ronilačka odela, prsluci za sportove na vodi.

Kada su u pitanju lična zaštitna sredstva, Hatez 2009 ima sopstvenu proizvodnju, ali i uvoznu robu iz inostranstva, a raznolik raspon cena Vam omogućava da odaberete proizvode shodno svojim mogućnostima.

Osoblje firme izlazi u susret svim Vašim željama, pa dizajn proizvoda može da se osmisli prema Vašoj zamisli, a moguće je i štampanje ili vez logoa ili znaka. Svi proizvodi iz Hateza 2009 zadovoljavaju i prate svetske standarde, te ćete sa njima biti sigurni.

Brzina isporuke i striktno poštovanje dogovorenih rokova je nešto čega se u Hatezu 2009 bez izuzetka pridržavaju. Pored toga, lep, prijateljski odnos sa kupcima čini da ovaj proizvođač zaštitne opreme bude stalni oslonac u Vašem poslovanju.

Više informacija o svojim zakonskim obavezama, kada je u pitanju zaštita na radu, potražite na stranici Zakon o bezbednosti i zdravlju na radu.

Broj otvorenih strana ovog meseca: 64
Ukupno: 24684
Security Image
© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas