Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Biovita - ginekološka ordinacija

Ginekološko-akušerska ordinacija, praćenje trudnoće, 3D i 4D ultrazvučni pregled, dijagnostika, lečenje hlamidije soft laserom, male hirurške intervencije. Više o firmi Biovita - ginekološka ordinacija

Aluna

Salon lepote, nega lepote, tretmani. Pedikir, manikir, nadogradnja noktiju, masaža, mezoelektroporacija, fotoepilacija i depilacija, permanentni make up. Više o firmi Aluna

Salon za masažu Bliss

Salon za masažu u Novom Sadu, fizioterapeut Ceca Medenica. Relaks, sportska, terapeutska parcijalna i anticelulit masaža. Masaža za trudnice sa 20% popusta. Više o firmi Salon za masažu Bliss

Za lakše poslovanje

HTZ oprema za Vašu delatnost

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Započinjete biznis ili se prebacujete na drugu delatnost? Pored osnovne opreme i materijala za svakodnevni rad, posao nećete moći da počnete bez još jedne važne stavke. U pitanju je HTZ oprema, koja je zakonom obavezna za sve vrste poslova koji se obavljaju, pa i za one kancelarijske. Zaštitna oprema je veoma raznovrsna i moguće je da ćete biti zbunjeni kada dođe do odabira. Hatez 2009 je firma koja će Vam pružiti kompletnu podršku u nabavci neophodne HTZ opreme!

HTZ oprema za Vašu delatnost


HTZ odeća, HTZ obuća i zaštitna oprema propisana je zakonom. Ipak, verovatno je da, ukoliko nemate dovoljno iskustva, nećete biti sigurni u to šta Vam je sve potrebno da biste ovu dužnost ispunili. Takođe, kada se nađete u situaciji da Vam je ponuđeno više vrsta jedne HTZ opreme, možda nećete znati za koju tačno da se opredelite. Hatez 2009 je uvek tu da Vam pruži prijateljski i iskren savet i pomogne Vam pri izboru!

U njihovoj bogatoj ponudi nalaze se zaštita za glavu (šlemovi, viziri, kačketi, kape, zaštitne naočare, čepići za uši itd), zaštita za telo (radna odela, kombinezoni, pilot pantalone, prsluci, mantili itd), oprema za zaštitu ruku i nogu (zaštitne rukavice, zaštitna obuća), zaštita za jednokratnu upotrebu, uglavnom potrebna za oblast medicine i zaštita od pada.

Hatez 2009 ima sopstvenu proizvodnju, ali i uvoznu robu iz inostranstva, a raznolik raspon cena Vam omogućava da odaberete proizvode shodno svojim mogućnostima.

Takođe, sva zaštitna oprema može da se izradi i prema Vašem sopstvenom dizajnu, a rade se i štampanje ili vez logoa ili znaka.

U situacijama kada Vam je potrebna HTZ oprema za Vašu delatnost, Hatez 2009 Vam je na raspolaganju.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas