Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu
Pošaljite poruku firmi Guten Tag:
Guten Tag
Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Guten Tag - škola nemačkog jezika Novi Sad

Adresa:
Bulevar Slobodana Jovanovića 7,
21000 Novi Sad
Radno vreme:
11:00-19:00
Telefon:
021 63...Klik za prikaz celog broja

http://www.gutentag.rs
Click for 360° virtual tour of Guten Tag
Škola nemačkog jezika, opšti, specijalizovani i intenzivni kursevi nemačkog jezika za decu i odrasle, poslovni nemački, priprema za polaganje za ZERTIFIKAT DaF i A1 nivo.
Kliknite za veću sliku -
Kliknite za veću sliku -
Kliknite za veću sliku -
Kliknite za veću sliku -
Kliknite za veću sliku -
Kliknite za veću sliku -
Kliknite za veću sliku -
Kliknite za veću sliku -
Kliknite za veću sliku -
Kliknite za veću sliku -
Kliknite za veću sliku -
Kliknite za veću sliku -
Poznavanje stranih jezika danas je vrlina koja sve više postaje neophodna za građenje karijere i poslovnog uspeha. Kada se jednom opredelite za učenje stranog jezika, tada počinjete da dorađujete sopstvenu ličnost na jedan spesifičan i veoma cenjen način. Vaša vrednost će automatski biti veća, jer obrazovanje i znanje je nešto što Vam niko nikada ne može uzeti.

Nemački jezik je uvek dobar izbor, jer ima vrlo široku upotrebu, pa će Vam sporazumevanje na njemu zasigurno značiti.

Guten Tag, prva škola nemačkog jezika u Novom Sadu, savršena je polazna stanica za sticanje kvalitetnog i trajnog znanja. Ova škola, specijalizovana za učenje nemačkog jezika, ušla je u drugu deceniju postojanja, što je garant kvaliteta i produktivnosti rada sa polaznicima.
 
Stalni saradnici škole su Goethe institut i nemačke izdavačke kuće, preko kojih Guten Tag dobavlja savremene i transkulturalne udžbenike i nastavna sredstva, koji su prilagođeni polaznicima za što uspešnije savladavanje nemačkog jezika.

Učinjeno je sve da bi se polaznici osećali što prijatnije, i u veseloj i opuštenoj atmosferi, bez ičega što bi moglo da im zasmeta, bili koncentrisani na primanje novih informacija. Zato je nastava  prilagođena različitim nivoima znanja i odvija se u malim grupama, kako bi svaki polaznik dobio maksimum.

Kursevi koje možete pohađati u ovoj školi su:

OPŠTI KURSEVI NEMAČKOG JEZIKA
  • Za decu od 10 do 15 godina - Početni I, II, III
  • Za odrasle od 16 godina – Početni, srednji i viši

SPECIJALIZOVANI KURSEVI NEMAČKOG JEZIKA

  • Poslovni nemački I
  • Poslovni nemački II
  • Pripreme za ZERTIFIKAT DaF
  • Pripreme za polaganje ispita za nivo znanja A1, koji morate položiti ukoliko želite da odete u Nemačku u cilju sklapanja braka
Ukoliko raspolažete sa malo vremena, a želite da dobijete što više znanja za kratko vreme, za Vas su idealni intenzivni kursevi, koji se održavaju na svim nivoima znanja.

Nastava se odvija u prostorijama škole, ali ukoliko Vam tako više odgovara, postoji mogućnost održavanja u Vašim prostorijama. Ljubazno osoblje će Vam rado izaći u susret za svaku Vašu ideju, jer njima je Vaše zadovoljstvo najvažnije!

Znanje nemačkog otvoriće Vam mnoga vrata, iza kojih će se pojaviti jedan svet o kojem ste tako malo znali, svet jezika brojnih znamenitih ljudi, kojima ćete se sada i Vi približiti!
Broj otvorenih strana ovog meseca: 16
Ukupno: 27705
Security Image
© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas