Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu
Pošaljite poruku firmi Gros Inox doo - nautička oprema i prodaja čamaca:
Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Gros Inox - nautička oprema

Adresa: Partizanskih baza 4, 21000 Novi Sad
Telefoni:
021 47 90 132; 021 47 90 133; 021 40 05 96


GUMENI ČAMCI I VANBRODSKI MOTORI

Gumeni čamci se najčešće koriste kao čamci za sport i rekreaciju. Oni mogu biti korišćeni kao ribarski čamci, ali se koriste i kao čamci za skijanje na vodi, čamci za spašavanje i pomoćni čamci na većim brodovima.

Gumeni čamci, čamci za sport i rekreaciju


Osnovna prednost ovih čamaca jeste što su izuzetno laki za nošenje, a uz odgovarajući motor mogu da postignu i izuzetnu brzinu.


ZAŠTO PARSUN-GENOVO VANBRODSKI MOTOR?

Parsun-Genovo je potpuno nova linija vanbrodskih motora na svetskom tržištu. Ona je treća najveća svetska firma koja proizvodi vanbrodske motore i generatore.  Preduzeće Gros Inox je generalni uvoznik Parsun vanbrodskih motora.

Vanbrodski motori za čamce, brodove, plovila


Cilj firme Parsun-Genovo jeste da proizvede visok kvalitet vanbrodskih motora za sva plovila. Stoga, deo njihovog asortimana čine ne samo vanbrodski motori za male, srednje i velike čamce, već i motori za brodove.

Svaki model Parsun-Genovo motora prolazi najstrože testiranje sistema pre nego što biva izbačen na tržište. Osim što prođe hiljade sati od početnog dizajna do momenta kada motor biva izbačen u prodaju, svaki model prolazi kroz test od 500 časova rada non-stop pod punim gasom. Isto tako, svaki novi Parsun-Genovo vanbrodski motor biva detaljno pregledan i testiran u vodi 1 čas pre nego što se zapakuje u original ambalažu.

Pored toga, izrada Parsun-Genovo vanbrodskih motora podrazumeva korišćenje najkvalitetnijih delova za proizvodnju vanbrodskih motora. Aluminijum koji se koristi u njihovoj izradi predstavlja čisti aluminijum koji je idealan čak i za slanu vodu. Svaki vanbrodski motor je ručno farban, sa 5 slojeva boje, od toga temeljni premaz čini prva dva sloja, a završna boja preostala tri i zbog toga Parsun-Genovo nudi 2 godine garancije. Firma Gros Inox ne samo da Vam garantuje visok kvalitet motora iz njihove ponude, već i vrlo povoljne cene.

Firma Gros Inox Vam nudi mogućnost kupovine kompleta - gumeni čamac i Parsun-Genovo vanbrodski motor kao deo posebnih promo setova po specijalnim cenama.

Pored Parsun vanbrodskih motora, Gros Inox je oficijelni predstavnik Vetus nautičke opreme za Srbiju i distributer nautičke opreme Osculati.

TOHATSU VANBRODSKI MOTORI

Tohatsu je drugi najveći proizvođač motora na svetu. Mnoge marke vanbrodskih motora su ustvari Tohatsu motori, ali u drugačijem pakovanju. Svi Nissan vanbrodski motori u Americi su zapravo Tohatsu motori, koji se samo deklarišu kao Nissan.

Dvotaktni i četvorotaktni vanbrodski motori Tohatsu


ZAŠTO TOHATSU VANBRODSKI MOTORI?

Zašto su Tohatsu vanbrodski motori bolji od ostalih? Dok se drugi proizvođači fokusiraju na stvaranje motora sa najviše konjskih snaga, ideja kojom se kompanija Tohatsu vodi jeste stvoriti najbolji, najpouzdaniji i najizdržljiviji vanbrodski motor. Ono u šta možete biti sigurni jeste da, bez obzira da li ste na pecanju, turističkom obilasku ili ste u sred takmičenja u skijanju na vodi, Tohatsu vanbrodski motori Vas nikada neće razočarati i uvek će Vas vratiti na obalu.

Dvotaktni i četvorotaktni vanbrodski motori Tohatsu


MODELI TOHATSU VANBRODSKIH MOTORA U GROS INOX-U

Od 2014. godine firma Gros Inox doo je zastupnik Tohatsu vanbrodskih motora. U ponudi ove firme nalaze se dvotaktni vanbrodski motori 2-STROKE od 2,5 do 140KS, četvorotaktni vanbrodski motori 4-STROKE od 2,5 do 30KS i najnoviji 2-STROKE TLDi  dvotaktni vanbrodski motori sa direktnim ubrizgavanjem koji troše kao četvorotaktni, a imaju od 30 do 115KS.

BRODOVI I GLISERI

Ukoliko imate potrebu za nešto ozbljnijim, ali ipak relativno jednostavnim plovilom, za Vas su idealni manji brodovi ili gliseri. U njih može da stane od šest do osam osoba, a umeju da dostignu i izuzetno visoke brzine. Takvi brodovi i gliseri se, u zavisnosti od modela, mogu koristiti za skijanje na vodi, ribolov, odmor ili kao radni čamac za spasilačke i ronilačke ekipe.

Brodovi i gliseri Narval Adventure 535 i Narval Adventure 635


NARVAL BRODOVI I GLISERI

Bez obzira da li Vam treba jednostavan manji brod, gliser ili brod sa punom opremom za 6 osoba, Narval brodovi i gliseri će ispuniti sve Vaše želje i očekivanja. Jednostavniji i manje opremljeni brodovi i gliseri, izuzetnih linija i performansi, zadovoljiće Vaše dnevne potrebe za plovidbom po vodi.

Modeli Adventure Narval 535, Narval 635, Narval 735 Open i Narval 735 Cabin oduševiće Vas svojom pokretljivošću i dizajnom. Prostrani, stabilni i izuzetno brzi pružiće Vam maksimum udobnosti i komfora koji može da pruži jedno ovakvo plovilo.

Brodovi i gliseri Narval Adventure 635 i Narval Adventure 735 Open


Narvalovi modeli Cruiser Narval 620 Open i Cruiser Narval 620 Cabin mogu imati brodski, vanbrodski i elektro pogon. Model Open može primiti do osam putnika i idealan je za priobalna krstarenja i turistička razgledanja. Brod Narval 620 Cabin može da primi manje putnika, ali ima kabinu sa dva ležaja i malim wc-om, te pruža veći komfor i može se koristiti za višednevna krstarenja.

Brodovi i gliseri Narval Cruiser 735 Open 960


Nešto veći Narval brodovi i gliseri su modeli Narval 820, Narval 960 i Narval 1120 koji imaju maksimalno dobro iskorišćen prostor. Odlikuje ih velik broj spremišnih prostora za odlaganje stvari, a po želji kupaca može se napraviti sa četiri do X ležaja, kuhinjom i wc-om. Ovi brodovi i gliseri, prostrani i čvrste građe, ali elegantnih linija izuzetno su lako upravljivi i besprekorno se ponašaju u plovidbi. Svaki od modela se može nabaviti u kitu ili potpuno opremljen.

Brodovi Narval Cruiser 820 i Narval Cruiser 1120

Firma Gros Inox je zastupnik Narval brodova, te u slučaju da ste zainteresovani za ove lepotane, možete ih kontaktirati za više informacija. Zastupanje i prodaja brodova marke Narval samo je deo njhovih delatnosti.

Za više informacija obratite se se firmi Gros Inox doo.

Ukoliko Vam trebaju prohromski šrafovi, više o njima možete naći na stranici Prohromski šrafovi.

Security Image
© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas