Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Britannica - škola engleskog jezika

Škola engleskog jezika, kursevi za decu i odrasle svih nivoa znanja, business English, priprema za sticanje Cambridge diploma. Školska biblioteka i čitaonica. Više o firmi Britannica - škola engleskog jezika

Anafarm d.o.o. Beograd - proizvodnja dijetetskih suplemenata

Proizvodnja dijetetskih suplemenata i dijetetske hrane. Dijetetski suplementi - dodaci ishrani, vitamini i minerali. Kapsuliranje, tabletiranje i pakovanje. Više o firmi Anafarm d.o.o. Beograd - proizvodnja dijetetskih suplemenata

Kozmetički salon Tina - S

Kozmetički tretmani lica i tela. Tretmani Bioptron lampom. Masaža, pedikir, manikir. Trajna šminka, japansko iscrtavanje obrva, nadogradnja svilenih trepavica. Više o firmi Kozmetički salon Tina - S

Za kuću i stan

Grejne trake – grejanje uz koje štedite

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Pribojavate se najavljene sibirske zime, skupe struje, još skupljeg gasa, centralnog grejanja koje ne možete u potpunosti da regulišete... Normalno je da želite da u svom domu obezbedite savršenu toplinu, prijatnu i zdravu, raspoređenu u svim prostorijama. Ukoliko se premišljate o načinu grejanja, razmislite o grejnim trakama za podno, zidno, plafonsko ili kombinovano grejanje.

Podno grejanje na grejne trake


Prodaja, ugradnja i servis grejnih traka je delatnost koju vrlo profesionalno obavlja I-eco team 12V. Najpre, grejne trake predstavljaju vrlo povoljan način grejanja, što će se na duže vreme odraziti na Vaš kućni budžet – ušteda energije je čak 40%! Kvarovi koji se dešavaju su vrlo retki, a za redovnim održavanjem nema potrebe.

Ovo je jednostavno grejanje, koje prilagođavate sebi i svojim potrebama - grejne trake ne zahtevaju  kotlarnicu, skladište energenata, ni dimnjak, a regulacija je direktna, za svaki prostor posebno.

Zatim, grejanje na grejne trake je izuzetno funkcionalno – štedi prostor do 10% i apsolutno ne smeta uređenju bilo kojeg prostora.

Najzad, ali ne manje važno, sa grejanjem na grejne trake nema buke, neugodnih mirisa, niti kovitlanja prašine i drugih alergena.  

Grejne trake se vrlo jednostavno i brzo postavljaju na sve vrste podova. Naročito su otporne i izdržljive i svakako su dugotrajno rešenje za Vaše kućno grejanje – garancija je 20 godina!

Kontaktirajte I-eco team 12V i grejne trake za grejanje će iznenađujuće brzo uneti u Vaš dom toplinu i sigurnost.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas