Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Todorović - specijalistička ginekološka ordinacija

Specijalistička ginekološka ordinacija, ekspertni ultrazvuk, 3D i 4D, lečenje steriliteta, hlamidije, papiloma virusa, pregled dojke, biopsija, onkologija. Više o firmi Todorović - specijalistička ginekološka ordinacija

Spelta Jokić - proizvodnja i prodaja spelte

Proizvodnja i prodaja spelte, Novi Sad. Proizvodi od spelte: integralno brašno od spelte, meko brašno od spelte, zrno spelte, mekinje od spelte, speltin griz. Više o firmi Spelta Jokić - proizvodnja i prodaja spelte

Just In - salon venčanica

Salon venčanica u Novom Sadu. Venčanice Justin Alexander, za savremene devojke sa stilom. Prodaja i iznajmljivanje venčanica. Prateća oprema za venčanje. Više o firmi Just In - salon venčanica

Hobi i sport

Grebalice za mačke i metalni kavezi na popustu u Zoovetu

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Kućni ljubimci čine svakodnevni život mnogo interesantnijim, življim i lepšim. Ali nije ih dovoljno samo posedovati. Potrebno je o njima se adekvatno brinuti i pružiti im količinu nege, igre, trčanja i zabave kako bi i njihov dan bio ispunjen.

Grebalice za mačke


Grebalice za mačke

Oštrenje noktiju kod mačaka je u potpunosti normalan oblik ponašanja. Njega ne treba sprečavati. Međutim, ukoliko ne usmerite takvo njihovo ponašanje na predmete, odnosno igračke namenjene za tu svrhu, možete posle nedelju ili dve dana doći u situaciju da Vaš novi tepison više ne izgleda tako novo i da Vaš nameštaj odjednom poseduje ukrasne froncle koje je Vaš ljubimac napravio oštreći nokte.

Kako biste to izbegli, osmišljene su adekvatne igračke za mačke, takozvane mačije grebalice. One mogu biti jednostavne, u obliku stuba ili šipke, ali za one koji žele da pruže mačkama i dodatnu igru postoje i grebalice na koje su dodate igračke, kao što su lopte, veštački krzneni miševi i drugi visuljci.

Grebalice za mačke

Pored toga, grebalice mogu biti izrađene u raznim, živim bojama, sa veselim šarama, na nekoliko spratova, sa rupom u koju može maca da se zavuče itd, a sve kako bi se Vaš ljubimac što više zabavio. Ukoliko maca i ne počne odmah da ih koristi, kupite u apoteci kapi valerijane (mačije trave) koju ćete povremeno nakapati na grebalicu. Miris valerijane privući će mačku i ona će vremenom početi da koristi isključivo grebalicu za oštrenje noktiju.
 
U Zoovet-u su odlučili da obraduju i Vas i Vaše male, krznene ljubimce. Grebalice za mačke su na popustu od 15% tako da možete po pristupačnoj ceni sačuvati nameštaj i obradovati svog kućnog ljubimca.

Metalni kavezi

Ponekad je potrebno kućnog ljubimca staviti u kavez kako ne bi napao nekoga, kako bismo ga odvojili od drugih pasa, mačaka, ptica ili neke druge životinje ili kako bismo ga lakše transportovali na izlet ili pregled kod veterinara. Za sve te namene, metalni kavezi su idealno rešenje.

Metalni kavezi za životinje

Metalni kavezi su dovoljno teški da životinja ne može da ih sruši, ali su dovoljno laki da možete bez poteškoća da nosite svog ljubimca u njima kod veterinara. Kako su životinje okružene samo rešetkama, imaju dovoljno vazduha, te ne morate da brinete kao kada biste ih nosili u zatvorenoj kutiji.

U odnosu na veličinu Vašeg ljubimca, kupujete i kavez. U Zoovetu postoji velik izbor kaveza različitih dimenzija – od 56x34x39cm do 122x76x81cm.

Zoovet ima iznenađenje za Vas i kada su metalni kavezi u pitanju. Na metalne kaveze svih dimenzija oni Vam daju čak 20% popusta.

Ukoliko želite da ponovite svog ljubimca novom igračkom ili skrovištem, obavezno idite i pogledajte kakve su grebalice za mačke i metalni kavezi u Zoovetu.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas