Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Stomatološka ordinacija AB dr Idrizović

Stomatološka ordinacija u Novom Sadu, kvalitetne stomatološke usluge uz maksimalnu bezbolnost. Protetika, dečija stomatologija, lečenje parodontopatije itd. Više o firmi Stomatološka ordinacija AB dr Idrizović

Rol plast - roletar Novi Sad

Montaža roletni, komarnika, venecijanera, rolo i trakastih zavesa, harmonika vrata. Podprozorske daske i PVC stolarija. Servis roletni, komarnika, venecijanera. Više o firmi Rol plast - roletar Novi Sad

Za odrasle

Govor tela - flertovanje

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Govor tela je umetnost i lepota koja leži u neizgovorenim rečima. Retko je svesno primećujemo, a na taj način izražavamo najdublja osećanja. Najveći deo nas uopšte ne shvata šta govorimo kada naša tela šalju poruku u komunikaciji. Flertovanje je važan deo razumevanja osećanja prema Vama, od strane druge osobe, takođe i način da se pokaže koliko je neko Vama poseban. To je glavna stavka u izgradnji odnosa. Niko nije usamljeno ostrvo, a romantični, pa čak i platonski odnos, može Vam pomoći nekad u životu.
Govor tela, flertovanje
Govor tela, flertovanjeGovor tela, flertovanjeGovor tela, flertovanjeGovor tela, flertovanjeGovor tela, flertovanje
Ovaj poseban osećaj je često ono što prožme oženjene ili udate, jer većina zaista ne može uvek da kontroliše znakove svog tela kada ugledaju njima atraktivnu osobu. Čak i kada ste u srećnom braku, i dalje ćete smatrati druge ljude atraktivnim, a Vaše telo ne laže. Flertovanje nije samo dodir, to je koketna reakcija vidna u našem govoru, čak i bez ijedne izgovorene reči.

Zamislite kada biste mogli da prepoznate i pročitate govor tela kod drugih osoba, i signale flerta, lako kao što je čitanje email-a. Ili da svaki razgovor ima ishod koji želite. Ili kada biste mogli da pročitate govor tela, jednostavno kao što je čitanje knjige namenjene za dve godine staru decu? To bi bilo olakšavajuće.

Ljubavni govor tela i kontakt očima

Ako ste zainteresovani za nekoga, trebalo bi da obratite više pažnje da se ljubavni govor tela identifikuje preko kontakta, jer je to snažan pokazatelj privlačnosti, interesovanja i otvorenosti. Možete da primetite da Vas neko laže, ako skreće pogled. Kontakt očima često je sekundaran i pogrešan gest, jer su nas učili od ranog uzrasta da gledamo u oči onoga kome govorimo. Pridržavajte se kontakta očima i drugih telesnog stavova. Posmatranje govora tela otkriva mnogo stvari.

Govor tela, flertovanje

Neki stručnjaci kažu da 90% komunikacije nije izražen rečima. Naučna istraživanja su pokazala da naš neverbalan govor tela, dok komuniciramo, predstavlja preko 55%, glas predstavlja 38%, a naše izgovorene reči predstavljaju samo 7%. Neverbalne poruke šaljemo govorom tela i flertovanjem kako bismo privukli ljude suprotnog pola ili samo da komuniciramo, iako nismo zainteresovani. Flertovanje nije u vezi sa seksualnim aluzijama i privlačenjem mogućeg partnera - bebe flertuju sa roditeljima da bi obezbedile opstanak, a ljudi u preduzećima flertuju sa svojim klijentima da bi obezbedili poslove.


Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas