Ordinacije.info

Privreda Grada

Prijavite Firmu Šta još radimo za Vas Oglašavanje na Virtualnomgradu

Izdvajamo iz privrede

Biovita - ginekološka ordinacija

Ginekološko-akušerska ordinacija, praćenje trudnoće, 3D i 4D ultrazvučni pregled, dijagnostika, lečenje hlamidije soft laserom, male hirurške intervencije. Više o firmi Biovita - ginekološka ordinacija

Vipol doo

Tende, venecijaneri, sve vrste zavesa, roletne, spušteni plafoni, harmonika vrata, garažna vrata i rolo komarnici. Proizvodnja, prodaja, montaža i ugradnja. Više o firmi Vipol doo

Dečija igraonica i rođendaonica Mikijeva radionica

Novi Sad je dobio lepo, prostrano i besprekorno čisto mesto za najmlađe, u centru, gde se na 222 m2 prostire dečija igraonica i rođendaonica Mikijeva radionica. Više o firmi Dečija igraonica i rođendaonica Mikijeva radionica

Mesta i predeli sveta

Festival u Glestonberiju

Razmislite da li treba da štampate ovu stranicu!

Glestonberi Festival Savremenih izvedbenih umetnosti je najveći muzički festival u Velikoj Britaniji i mnogo više od toga – on se u potpunosti razlikuje od ostalih festivala posvećenih muzici. Ono što ga čini specijalnim jeste određeni zvuk festivala – glasan, energičan, a sa druge strane, nežan. Jedinstvena gozba različitih muzičkih stilova nudi ogroman izbor dobre zabave na izuzetno velikom prostoru, što ga čini jednim od najvećih festivala na svetu.

Pet dana je farma u Piltonu domaćin ovog festivala. Datum za održavanje ovogodišnjeg Glestonberi festivala je od srede 24. do nedelje 28. juna 2009. godine. Ovogodišnja mantra festivala glasi: Volite farmu – ne ostavljajte tragove – bez otpada! Na ovaj način, organizatori festivala pokušavaju sve posetioce da nateraju da na sam festival dođu putem zajedničkog transporta, čime bi se smanjila zagađenja. Iako ste možda iskusili uzbuđenje na drugim festivalima, poput Reding/Lids festivala, ili V festivale, Glestonberi se nikako ne može upoređivati sa njima.

Prvo, zapanjuje njegova veličina – 3 kvadratna kilometra predivne doline u Samersetu. Ovo mesto je ogromno – oko 2.5 kilometara po dužini (tokom trajanja festivala, treba Vam oko sat vremena da biste došli sa jednog kraja na drugi) sa ogradom oko poseda u ukupnoj dužini od oko 14 kilometara. Sve se nalazi unutar ograđenog prostora, i kampovi i zabava - za razliku od drugih festivala, ovde ne morate čekati satima na ulaz u arenu. Zatim, tu su ljudi – oni čine čitav festival specijalnim događajem. Kao i svi festivali, što se više opustite, više se zabavljate – probajte da ne budete pasivni posmatrač koji očekuje da bude zabavljen. Komunicirajte, istražujte i posetite barem jedan nastup na svakoj bini.

Pored posetilaca festivala (kojih je preko 100.000), tu je još 35.000 članova radnog osoblja i izvođača. Na kraju ove liste dolazi muzika, teatar, cirkus, kabare, Kids Fild (ovde, deca mlađa od 12 godina, imaju besplatan ulaz); zatim informacije o tome kako možete poboljšati svoj život i svet oko sebe; kupovina u marketima sa velikim izborom odeće i obuće, festivalskih suvenira i hrane. Muzika se, na glavnim binama, izvodi od 11 časova ujutro sve do trideset minuta posle ponoći, dok se na pojedinim stejdževima (poput Shangri-La bine) zabava nastavlja do ranih jutarnjih sati.

Glestonberi festival je, bez ikakve sumnje, mesto gde ćete provesti najbolje trenutke svog života. Pored organizovanja dobre zabave, organizacija festivala podržava dobrotvorne akcije u cilju sakupljanja novca za različite svrhe, kao i podizanju znanja o mnogim humanitarnim akcijama širom sveta.

Ostale su još tri nedelje do početka festivala. Šta čekate?

Ostali članci


© 2002-2017. - VirtualniGrad.com
Obavezno pročitajte: Uslovi korišćenja
Šta još radimo za Vas