Ginekološka ordinacija u Novom Sadu. Ginekološki pregled, ekspertni ultrazvuk, CTG, kolposkopski pregled, ultrazvuk dojki, lečenje steriliteta, brisevi.

Ejlejtija 5 2 Dostavite Vašu Ocenu
5,00
OCENA
2
BROJ GLASOVA
8
GODINE SARADNJE
STANDARD
PAKET

Radno vreme

Ponedeljak

09 - 20H

Utorak

09 - 20H

Sreda

09 - 20H

Četvrtak

09 - 20H

Petak

09 - 20H

Subota

09 - 13H

Nedelja

Neradna

Adresa

Naša Adresa:

Doža Djerdja 25/2, Novi Sad

Autobuske linije:

2, 7, 9, 12

Kako do nas
Kontaktirajte firmu

Ejlejtija

Ginekološki pregled, vaginalni brisevi, vođenje trudnoće i ekspertni ultrazvuk, kolposkopski pregled, uklanjanje kondiloma, ultrazvuk dojki, lečenje steriliteta… samo su neki od nemerljivo bitnih ginekoloških usluga, koje su često ključne u životu jedne žene.

Šta je važno ženi kojoj je potrebna neka od ovih usluga? Da ima ginekologa koji je stručan i pouzdan, koji odiše strpljenjem i uliva poverenje. Koji je spreman da objasni svaki potencijalni problem i situaciju i predloži najbolje rešenje. Koji će znati da podrži i umiri, ukoliko je to potrebno.

Ginekološka ordinacija Ejlejtija, u Novom Sadu, raspolaže baš ovakvim timom ginekologa. Ordinaciju vodi dr Liliana Ivanov, specijalista ginekolog akušer. Pored nje, tu je i doktorka sa dugogodišnjim iskustvom u ginekologiji i akušerstvu, dr Biljana Ivković i prim.dr sci.med Stevan Milošević, ginekolog.

Ova ginekološka ordinacija koristi isključivo savremene aparate za sve dijagnostičke i terapijske procedure: 4D color doppler ultrazvučni aparat, CTG aparat, digitalni kolposkop, visokofrekventni radiohirurški nož (radiotalasi).

GINEKOLOŠKI I AKUŠERSKI ULTRAZVUK

Ginekološki ultrazvuk je metoda kojom se dobija uvid u anatomiju materice i jajnika, zapaljenske procese u maloj karlici, dijagnostikuje tumor jajnika ili materice, mogući uzroci neplodnosti itd.

Akušerski ultrazvuk se obavlja u trudnoći.

EKSPERTNI ULTRAZVUK

Tokom ekspertnog ultrazvuka obraća se više pažnje na bebinu anatomiju, pregleda se da li postoje bilo kakve anomalije, procenjuje se bebin rast, ali i posteljica, pupčana vrpca i amnionska tečnost.

KONTROLA TRUDNOĆE SA 4D ULTRAZVUKOM

4D ultrazvuk je najsavremeniji ultrazvuk u trudnoći koji prikazuje fetus u 3 dimenzije, ali ne samo kao statičnu sliku, već snimak ploda u pokretu. 4D ultrazvuk omogućava prikaz najsitnijih detalja ploda, pri čemu se mogu otkriti i najmanje fetalne morfološke anomalije.

CTG

CTG ili kardiotokografija – snimanje otkucaja bebinog srca, je dijagnostička metoda kojom se prati stanje fetusa, odnosno njegove ugroženosti tokom trudnoće i porođaja i otkrivaju bilo kakve patnje. Tokom te metode, meri se srčana aktivnost ploda, ali i kontrakcije majke.

KOLPOSKOPSKI PREGLED

Kolposkopski pregled otkriva premaligne promene grlića materice, a obavlja se posmatranjem grlića materice kroz mikroskop koji uvećava nekoliko puta.

KOMPLETAN GINEKOLOŠKI PREGLED

Kompletan ginekološki pregled podrazumeva i sve vrste briseva sa laboratorijom. Na osnovu briseva detektuje eventualno se prisustvo bakterija Chlamydija trachomatis, Mycoplasma Hominis, Ureaplasma Urealiticum, koje uzrokuju infekcije genitalnog trakta i mogu dovesti do steriliteta. Na ovaj način se obavlja i Papanicolau test, koji služi za otkrivanje izmenjenih ćelija, grlića meterice u cilju otkrivanja premalignih i malignih promena. Obavlja se i:

  • Analiza CB
  • Analiza VB
  • Analiza brisa na hlamidiju
  • Analiza brisa na Mikoplazmu i Ureaplazmu
  • Analiza VS
  • PAPA test analiza
  • Analiza HPV
INTERVENCIJE RADIOTALASIMA

Radiotalasi su savremena metoda za skidanje kondiloma, tretman promena na grliću materice, loop ekscizija, biopsiju grlića.

DIJAGNOSTIKA I LEČENJE STERILITETA

Sterilitet je problem sa kojim se suočava sve veći deo naše populacije. U ordinaciji se koriste savremene metode za dijagnostifikovanje i lečenje steriliteta. Između ostalog, obavlja se inseminacija – potpomognuto unošenje speratozoida u matericu pomoću katetera u vreme ovulacije, pod uslovom da su oba jajovoda kod žene prohodna.

ULTRAZVUK DOJKI

O važnosti ultrazvuka dojki je suvišno polemisati. Neophodno ga je obaviti ukoliko se primeti čvor u dojci ili pazuhu, crvenilo i toplotu kože ili ukoliko dođe do povrede. To je bezbolan pregled, koji omogućava otkrivanje promena u dojkama.

OSTALE USLUGE

  • Aplikacija i otklanjanje spirale
  • PH nalaz
  • Incizija bartolinijeve žlezde
  • Davanje injekcije IM
  • Savetovalište za kontracepciju
  • Savetovalište za menopauzu

Ginekološka ordinacija Ejlejtija mesto je gde se pacijentkinje prijatno osećaju, gde su uvek dočekane sa pažnjom i poštovanjem. Mesto na kojem uvek možete postaviti pitanje i dobiti stručan odgovor i gde će vam posvetiti vreme koje zaslužujete.

Vaša Ocena

Ostavite recenziju

Opšti utisak
Objavljivanje ...
Vaša ocena je uspešno poslata
Molimo vas da popunite sva polja
Captcha check failed
Klara N. 26. јула 2018. 16:47
Vaša ocena

Ostanite takvi, odlični ste !!!!

Nena K. 26. јула 2018. 16:46
Vaša ocena

Izuzetan tim stručnjaka, svi su odličnii, veoma ljubazni i pozitivni!